2009

Så här minns jag år 2009 !

  
   
   

Tack för alla underbara minnen ! hoppas på att nästa år blir lika bra :D



The Plans..

Även maten blev köpt idag .. blev också en till sväng på Kungs för älsk skulle kolla på en tv och köpa nyårskläder :) Har nog inte berättat om våra planer för nyår. Har fått låna en lokal i mitt område, jag och älsk ska laga 3 rätters till våra gäster som är några av hans och några av mina vänner. Sedan blir det musik, dans och annat för att underhålla oss ! Och såklart fyverkerier :) Man kommer se allt från den balkongen ! Kommer bli riktigt roligt hoppas jag !


Måndag

Tjenixen !

Frida underade om ni kunde få tjuvkika på klänningen men då får jag hålla på och ta kort och grejjer och det orkar jag inte riktigt så det får allt bli en överraskning ;) Mötet idag gick bra förutom att han hade fel tid så han var där en timme tidigare. Men det var hans eget fel :) Tog sedan en sväng på Kungs, träffade min underbara Johanna och Millan och även Frida en snabbis :D Köpte de sista jag behöver till nyår. Nu är det bara maten kvar :)
Puss !

Söndag

Trött är jag nu efter spring hela dagen i affärer .. Hittade året nyårsklänning  ! Och på IKEA blev det massa förvaringssaker osv. :) Riktigt najs. Men ska sussa lite tidigare idag hade jag tänkt. Ska även iväg imorgon på ett möte med min jobbcoach och sedan shoppa med älsk <3

I love you man

Yes denna filmen har vi kollat in i ikväll .. Den var helt okej för att vara en såndär typiskt komedifilm. De är ju nästan alla likadana. Men duger att kolla på iallafall :)

Idag har jag även varit en sväng på Kungs och mellandagsrean med mammsen. Köpte nya skor (mina stävlar gick sönder igår) och hittade även lite annat smått och gott, inte så mycket på rean dock. Ska iväg en sväng imorgon med till Innerstaden och till IKEA :)

Idag har även älsklingen utnyttjat min födelsedagspresent till honom. Vi åt middag på Chez Amis :) Blev oxfilé med potatisgratäng och banana split till efterrätt. Men fick sur grädde på den först så han fick byta ut dem och så fick vi dem gratis :D Sånt gillar vi ! Det kallar vi bra service :)

Pusss på er !

Annandag Jul

Om gårdagen finns väl inte så mycket att berätta. Kaos och pisseblöta fötter var det iallafall.

Idag är det mellandagsrea och sedan äta på restaurang med älsklingen som gäller :D <3

Juldagen

Party Party ! är det som gäller idag .. Ska först förfesta hemma hos Sophia sedan bär det av in till trädgårn, the first time for me ! Ska bli rooligt ! :D

Hade en mycket trevlig dag igår med fina julklappar och fint sällskap :) Nu är det nyår som väntar !

Julafton

Ja idag är det dags. Har redan hunnit med litegrann. Ätit tomtegröt till frukost och bytt lite julklappar. Med älsklingen, mamma och Daniel. För grabbarna ska ju iväg på annat håll, Blir bara jag och mammsen som åker till Moster sen och äter julmiddag med hela släkten. Ska bli riktigt gott och trevligt ! Blir lite klappöppning där med. Sedan åker vi hem till älsklingen och firar den sista delen av kvällen med dem. Så hoppas på en riktigt Trevlig dag ! Som tur är ligger en del av snön kvar iallafall.



Ha nu en riktigt God Jul !

Onsdag

Dan för dopparedagen ! Idag har det varit fullt upp. Först ett besök av Therese, Olivia och Linnea. Sedan lämnat julklappar till Nathalie och Vanessa. Väl tillbaka i Fjärås bytte jag till nästa familj och då blev det en tur till systemet och en kort sväng på Kungs. Nu har jag precis ätit lite mat och jag och mammsen ska snart ner till älsklingen, hans mamma och mormor och kolla på uppesittarkvällen :) Riktigt mys ska det bli !

Hoppas ni får en underbar Juuul ! <3

Tisdag

Dan för dan före dopparedagen !

Vet ni en sak ? Det är snöööö :D Fast det har ni nog redan märkt ;) men jag är så himla glad, kan inte minnas sist det var snö på julen .. det är helt underbart :D Dock har jag redan hunnit med två vurpor. Och båda skedde med en kasse mat o varje hand. Kunde inte annat än garva när även Daniel vurpade till. Men sånt händer, nu har de iallafall grusat men tydligen ska de komma ännu mer snö.



Har inte gjort så mycket speciellt sen senast jag uppdaterade. Följde med och hämtade mammas nya bil igår, och sedan blev det storhandling på Coop, men ändå glömde man saker som vanligt.

Idag var det dags för möte på Fyren igen. Inte lika roligt, riktigt segt att gå upp tidigt på morgonen plus att jag fick sitta på stationen i 45 min. Menmen .. När vi väl skulle börja var det bara Coachen, jag och en annan kille där. Resten kom aldrig. Folk har väl inte tid nu såhär i jultider :P Så det blev ett kort möte och det var ju skönt iallafall. Gick sedan till Kungs och köpte de sista julklapparna. Så nu är jag helt färdig ! Skööönt ! Senare kommer älsklingen hit och det blir myselipys <3

Cya !

julshopping

Hejhopp !

Hemkommen från lite julshopping på Kungs med mammsen och Daniel. Fick tag i litegrann iallafall men saknar fortfarande några få saker .. Fick även köpt en Vga kabel så nu kan jag kolla på mina nedladdade filmer på tvn :D och surfa med om jag vill men tycker det är lite obekvämt att ha tvn som datorskärm =/

Måste tacka för en mycket trevlig kväll hemma hos Ida i fredags. Otroligt roligt att samlas alla igen ! <3

Cya !

Underbara !

Ni är underbara <3

Ida 19 år

Har precis tagit en varm go dusch ! Ska sedan välja ut kläder till ikväll, då blir det tjej/födelsedags middag hos en vän som jag inte har träffat på ett bra tag. Senast var nog i augusti. Så det ska bli riktigt roligt ! Hoppas ni också får en toppenfredag !

Ny mobil

Fläng hit och fläng dit har det varit idag. Återlämnat en grej som vi fick med oss igår som vi inte behövde .. och kollat på en ny mobil till mig. Har gett upp hoppet om den andra så efter att ha kollat igenom Kungsmässans affärer så bestämde jag mig för att åka till elgiganten, fick sällskap av Johanna, Mia och Angelica med :) Men när jag kom dit blev jag bara mer förvirrad för där finns ju ännu mer att välja på .. Men det blev iallafall en ny Sony Ericsson till slut. Ingen speciell direkt utan en ganska enkel för jag använder ju min kamera att kort med och mp3 att lyssna på musik med. Så fick köpt en för endast 1500 kr ! Så jag är nöjd :D

Om ett litet tag kommer storebror och hans familj intraskandes här för första gången ! Då blir det thaimat och sedan lite tåårta :) Myspys !


Damp mobil !

Julmusik på högsta volym så klart ! Nu närmar det sig .. imorgon är det bara en vecka kvar ! Håller på och städar lite smått för imorgon kommer storebror och familjen på besök :D Har även suttit och funderat på hur jag ska göra med min mobil .. Den har blivit helt knäpp, bilden försvinner hela tiden och jag får starta om den typ 5 gånger om dagen. Och jag känner inte direkt för att lämna in den efter allt vel som jag höll på med den förra året. Då köper jag hellre en ny, men vad ska man ha för någon?

Julpyssel & julbak

Snart ska jag ta och göra mig en kopp te och krypa ner i sängen .. myyys ! Har varit full gång hela dagen. Först pysseldag hos Sophia och sedan en sväng i Kba med hennes bror för att införskaffa ingredienser till vårat julbak. Blev sedan hämtade av min mor för att åka hem till mig där sedan baket satte igång. Chokladmuffins, knäck och kola blev det ! Mumma ! Kom sedan ytterligare några mer flickor för att kolla på sista avsnittet på Ullared ;) En mycket trevlig dag, tack för det <3

Imorgon blir det mys frukost med älsklingen vid bräckan och på kvällen bär det iväg till Jul på Liseberg (igen) men med familjen denna gång :)

Ha det bäst !

Jul på Liseberg

Äntligen hemma efter en dampdag med de bästa ! Det blev både Frölunda Torg, Jul på Liseberg, biltvätt, coop och ett besök hos Brännan som hängde med en sväng också. Har skrattat så mycket så jag har ont i magen ! Det bästa var när Johanna hade lånat toan hos mig och när vi kom ut stod inte längre bilen där den stod när vi gick in :P haha xD Jag har störda men underbara vänner <3

 

Imorgon ska jag träffa en vän som jag inte har varit med på ett ganska bra tag. Om man inte räknar krogen och sånt. Ska bli mycket trevligt ! Blir lite julpyssel och kanske även julbak :) 
 
Hoppas ni har det bra !


Ullared

Tjoho ! Sitter här och kollar igenom gårdagens inlöp. Det blir litegrann när man är i Ullared. Men köpte mest sånna där nödvändiga saker ;) Och lite present/julklappar. Hade lite mys hemma hos älsklingen igår kväll med och kollade på den nya filmen jag köpte, PS I love you :) Braa är den ! Sedan färgade vi håret :D Så nu har jag inte ful utväxt längre ^^

Om ca 2 timmar kommer Johanna och hämtar mig och då bär det av till Jul på Liseberg :D Ska bli mysigt !

Erik Idol 2009 !

Spännade final men till slut vann ändå Erik Idol 2009 :) Han är riktigt bra men det har han varit genom hela säsongen och Calle har ju utvecklats så mycket mer. Men det är ju svenska folket som bestämmer och Erik är som sagt en riktigt grym artist ! Grattis till honom !


FINAL IDOL 2009 !


Väggdekor

Måste tipsa om en riktigt rolig och fin grej att dekorera med ! Det är som klistermärken man sätter på väggar, möbler, dörrar, ja allt möjligt ! Superlätt att sätta dit och ta bort om man vill det. Finns i massa olika storlekar och fina mönster som tex denna söta rosen. Om ni vill kika på vad det finns så gå in på tradera.se och sök på väggdekor ..


Roadtrip

Min underbara vän Johanna fick körkort i onsdags ! Så igår gjorde vi en liten roadtrip. Var överallt men ingenstans :P Först frukost i Gbg sedan tbx till Fjärås, hämtade Frida, Kba och hämtade Maria, Arbetsförmedlingen, Ikea, Toyota Center och till sist Frölunda Torg :P Riktigt kul var det ! Tack för en underbar dag !

Sedan när jag kom hem gick jag till älsklingen och sedan handlade vi lite ingredienser för skulle baka pepparkakor och lussekatter ! Riktigt gott var det :)

Ikväll är det Idolfinalen som gäller ! imorgon blir det en tripp till ullared ..

namnsdag

God morgon ! eller kanske lunch dåå .. men jag vaknade iallafall för inte så längesen. Sov inte så mycket igår natt så fick ta igen det denna natten ;) Vaknade dock av att min bror sitter där nere och skriker som vanligt. Det är tydligen så man ska göra när man spelar wow? Missat bussen hade han gjort med och då skyller han på fjäråsbussarna. Dem är ju minst lika kassa som dem i Lindome ..

Fick ett trevligt sms imorse med en grattis på namnsdags hälsning. Hade inte en aning om att det var annornas dag idag men det hade ju hon koll på eftersom hon heter anna :D och jag i andranamn :)

Ska inte göra så mycket speciellt idag förutom kalas för sysslingen senare i eftermiddag ^^

xoxo

Trött !

Trööött som ett as är jag nu ! Gick upp tidigt idag vilket inte är så vanligt. Hade ett möte på IFO, sedan Arbetsförmedlingen. Efter det käkade jag och älsklingen lite mat på Kungs och fick även köpt en julklapp till lillebror. Och älsklingens julklapp kom på posten idag med :D Så nu har jag inte mkt kvar. Iallafall så åkte vi runt litegrann och lämnade CV på lite olika ställen. Får väl se om någon hör av sig.

Snart blir det lite middag sedan ska jag och älsklingen se på film :D

xoxo

Pepparkakor !

Julstämning?! yeeees, har precis bakat pepparkakor med bror min. Myspys. Resultatet syns här nedanför ..
Mina pepparkakor ligger närmast ;) fast det kan man kanske gissa ..

 

Foten känns lite bättre idag men inte helt hundra. Ni kanske inte är så intresserade men för att ni ska förstå hur skadad jag är för er som kanske inte riktigt tror på att det är så farligt så här har ni en bild på hur foten såg ut igår kväll :P Syns mest på fotleden hur svullen den är ..



Senare ikväll kommer Johanna och Frida hit som vanligt varje måndag och kollar på ullared :D ska bli trevligt !

Cya later !


?

Nyårsklänning?



ERIK !

Fy tusan vad bra ! Hade rysningar i kroppen hela låten :D


Stukad fotled

Ajajaj ! Jaa även jag lyckas med de mest korkade saker. Hade en utekväll igår med flickorna som slutade sådär :P Förfestade först hemma hos Johanna med massa goooda drinkar. Drog sedan till krogen i Kba .. hade jättetrevligt och just därför så tackade man inte nej när man blev bjuden på efterfest. Men det skulle man kanske gjort. Slutade med en stukad fotled när jag ramlade i en trappuppgång och sedan vandrade jag och johanna runt i Kba tills klockan halv 8 på morgonen. Därmed blev min fot typ dubbelt så stor som den andra. Jippie .. not ! Så nu vandrar jag runt här hemma med bandage och försöker att inte säga aj varje gång jag sätter ner foten. Men ändå måste jag tacka för en trevlig kväll. Fram tills den lilla incidenten då.

En positiv sak är iallafall att jag har nu även internet på min dator :D Superskönt  !


internet !

Jaa nu har det äntligen kommit. Vi var först på expert igår och frågade men då var det inte klart .. men idag såå :D men har inte fått igång det på min dator än för måste ha en sådan där trådlös sak. Mne det får väl bror hjälpa mig med imorgon. Nu kan han ju äntligen komma hit för han klarar ju sig inte utan sitt warcraft. Igår var underbara anna här en stund på kvällen ! Har inte träffats på rätt länge nu så det var efterlängtat :) Imorgon kväll är dte freedag och då bär det av till Johanna med några trevliga flickor och kolla på idol och förfesta lite sedan blir det antagligen utgång ! Skoj ska det bli ! 

Måste också tacka för en gaalen och rolig bakdag i tisdags med 4 små flickor som samlades hemma hos frida ! Lite Segemyhr och c/o blev det med .. haha älska den serien ! 

Cya later !

RSS 2.0