Halloween

Jahopp, då var det dags för Halloween igen. Känns inte som att det var så längesen. Har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på ikväll. Antingen drar vi hem till Johns bror för han ska ha lite folk hemma. Eller så hittar vi på något på egen hand. Får väl se. Har inget godis hemma så tänker inte vara hemma och få massa bus iallafall .. Vad ska ni göra ikväll?

Busy ..

Idag har det varit full upp ! Först upp och iväg till ett Studiebesök på Kappahls lager. Faktiskt väldigt intressant och roligt att se ! Så om ni får chansen att göra detta kan jag rekommendera det. Efter det hann jag bara vara hemma i en timme ungefär innan Camilla och Moster kom och vi åkte iväg till mamma på Sahlgrenska. Hon var väldigt pigg med tanke på vad hon gått igenom :) Så satt där en stund och blev även en liten fika. När jag kom hem var det bara att laga mat och har gjort lite andra småsysslor. Är tacksam för att min älskling är här och håller mig sällskap. Jag vet att jag inte är på det bästa humöret men jag hoppas du står ut med mig <3 Älskar Dig till 100 % ! Imorgon blir det upp tidigt igen, kan inte säga att jag längtar direkt ..

Hej och hå !

Har städat som galningar hela dagen. Dammsugit, torkat golvet och alla bänkar. Damm överallt vare ! Tycker att tapetserarna borde städa efter sig .. Humpf ! Menmen nu äre fint iallafall :D Har också monterat ihop mina badrumshyllor och barstolarna :) Naaajs blev det ! Mammsen ringde förut också. Allting har gått jättebra, men trött var hon och det är ju inte så konstigt. En riktig kämpe är hon. Ska åka och hälsa på henne imon med moster och kussen. Daniel följer säkert också med. Nu ska vi snart åka och handla litegrann sedan blir det tacos med älsklingen och Daniel. Muums längtar !


Städa !

God morgon !



Nu har jag och Angelica vaknat ^^ Johanna har redan åkt för hon skulle iväg till bilskolan. Duktig som hon är ! :) Sedan ska jag iväg till lägenheten och stääda ! Får lite hjälp av älsklingen och hans mor. Så det går nog rätt så snabbt :) ikväll blir det tacos och mys med älsklingen <3

!!!!!!!!

Hur svårt kan det vara? När man väl har haft tid att ringa så säger dem att de ska ringa upp en, men har dem gjort det? Nej, nu har det gått 3 timmar sen dess. Jädra nötter ! Jag hoppas verkligen de ringer snart, varför ska jag hålla på och tjata på dem och göra dem till lags när dem inte ens kan göra en sådan enkel sak. Värdelöst är vad det är ! Längtar tills ikväll, då blir det mys med Johanna och Angelica <3

oro ..

Nu börjar det komma smygande .. imorgon åker hon in. På tisdag händer det, vet inte vilken tid och så än men kommer antagligen inte höra av henne så mycket nu och det känns lite jobbigt. När man inte kommer veta vad som händer och så. Det är det värsta. Och alla kommer ringa och fråga hur jag mår och blablabla .. men det är väl ganska uppenbart även fast man säger att det är okej. Man vill inte prata om det. Eller jag är iallafall sån som inte tycker om att prata om sånna saker. Menmen, det är väl bara att vänta antar jag ..

Välkommen till min nya blogg !

Hej alla glada !

Har suttit den mesta delen av kvällen och mixat och trixat med blogg.se .. funderar på att byta från blogspot för man kan ju göra så mycket mer på denna sidan när man väl lär sig hur man ska göra ! Det är inte lätt men det går framåt iallafall och tycker att resultatet blev ganska bra efter dagens lekande :) hmm, får ta mig en funderare över hur jag ska göra ..


RSS 2.0