Valborg

Håller på och grejar lite smått inför ikväll .. ska iväg till min underbaring Sophia ! Blir grill och mys och gott att dricka :) Hoppas på en riktigt trevlig kväll !

Kvällens outfit.



Torsdag

Har varit ledig idag ! Eller har haft hemuppgift men gjorde den igår istället så slapp det idag. Och så är vi lediga imorgon med :) Så har fått sova med min älskling <3

Ser på en film nu som började nu klockan 9 men kom på att jag redan har sett den, den är bra men hemsk ! Blood diamond heter den :)

Imorgon, Valborg ska vi hem till Sophia på kvällen .. blir grill och mys, får hålla tummarna för att det blir fint väder !

Tisdag

God kväll !

2:a dagen av denna veckan är avklarad, bara 2 dagar kvar sen ledighet ! På fredag är det Valborg med, har lite planer men avslöjar dem inte än !

Efter skolan idag hamnade jag på Kungsmässan, själv .. tills älsklingen kom för att fika. Han slipper ju helst det där med att gå runt i klädaffärerna. När jag kom hem väntade ett roligt paket på mig ! Har köpt en högtalare till min telefon som man kan ta med sig till stranden, när man grillar osv. En ny sådan kostar 399 kr och jag fick den för 69 kr på tradera ! ganska bra ändåå .. Älskaaar att fynda :)






Söndag


En go typisk söndagslåt när man bara slappar och tar det luuugnt !

Har åkt runt i Kba med mammsen under dagen och kollat på lite olika grejer. Har även hunnit med en promenad ikväll. Riktigt härligt ! Hoppas på fint väder i veckan :)


skoooj !


Galen i lack !

Senaste inköpen.

2 nya härliga sommarlack !


mys

Snart bär det av till grillfest efter en rolig dag inne i Göteborg med bästa klassen !

Kvällens outfit.


äventyr

Har precis tagit en varm goo dusch efter en lång kvällspromenad med älsklingen. Var riktigt mysigt <3 Blev en ganska lång runda och pratade om allt mellan himmel och jord. Önskade bara att han låg här bredvid mig i sängen nu ..

Men ska ju upp och iväg tidigt imorgon. Då bär det av till Göteborg med klassen ! Ska först till Universeum och ha en liten föreläsning där och sedan får vi springa runt och kolla lite själva :D Sedan ska vi på en annan föreläsning på Världskulturmuséet :) Efter det får vi se vad som händer, på kvällen ska jag iallafall på grillfest med älsk :) ! Ska bli naaajs, första grillningen i år !


Några härliga accessoarer !

Up in the air



Yes, såg på denna filmen igår på kvällen då det inte gick något vidare på tv. Filmen var helt okej, lite långtråkig ibland och inte så mkt handling direkt. Men ändå ganska underhållande och intressant. Och man blir ju alltid lika imponerad av Goerge Clooney som skådespelare, han är riktigt grym ! Så om ni vill ha något nytt att se på så kan jag rekommendera denna ! 

god morgon

Jaha då satt man där i köket, duschat, klätt mig, sminkat mig, fixat håret och ska precis äta frukost. Då får man ett meddelande om att de andra två deltagarna i min grupp vill jobba hemma idag istället för i skolan. Visst, det hade jag inget emot men hade ju hellre velat höra det lite tidigare. Menmen, man får väl ta det som det är ..

Så får väl sätta igång att läsa lite nu :) önskar att det hade varit lite varmare så man kunde sitta ute !

emotional

Fuckfuckfuck, jag är så besviken. Ska aldrig mer tro för mycket om någon. Det är inte ofta det är som man förväntat sig.

Är för övrigt extremt shoppingsugen ! ge mig maaassa pengar så jag kan handla ?! :D

Ikväll blir det mys med film och sånt :) imorgon ska jag träffa annaa efter skolan, en sann vän <3


Rea

Jag <3 REA !


John Berntsson <3

3 år och 6 månader idag med min älskling ! Så blir mys hela dagen :) älskar dig sjukt mycket <3


Thoughts

Ibland vill man bara försvinna för en stund .. slippa alla problem, val man måste göra, konfrontationer man står inför. Vill åka långt bort där ingen kan nå mig förutom de jag verkligen bryr mig om och älskar. Men så lätt är det ju inte .. önskar bara att allt kunde vara så där jäkla bäst och underbart som det borde vara.

Anyway, har haft en trevlig kväll i stort sett och ska krypa ner i min goa säng nu :) sov gott.

Torsdag

Hallojsan !

Sitter i skolan och slutar om ca 45 min .. längtar ! Sedan blir det lite långhelg :) Ska ta en liten sväng till apoteket och sedan bär det hem .. blir nog mys med älsklingen ikväll <3 Imorgon blir det bara slappa och njuta av det fina vädret, hoppas jag ! På kvällen bär det av hem till våran saknade Idaa !

Hoppas ni får en toppenhelg !

Sommar sommar sommar !

Nu när man känner att sommaren är på väg vill man kööpa massa nya vår/sommarkläder :D



2 klänningar från Gina !

       
Klänning från Lindex, ballerina från Din sko och vita converse.


Personlighetstest

Har gjort ett personlighetstest som en läxa från våran lärare som vi sen skulle maila till henne. Tänkte att det kan vara kul för er att läsa också :) Tycker ni att det stämmer bra?



Torsdag

Äntligen slut på denna flummiga vecka i skolan, har dock bara gått 3 dagar men känns som mycket mer. Har blivit många skratt dessa dagar på Allé, speciellt igår då vi hade en dramapedagog på besök och fick göra massa övningar med kroppspråk och sånt. Pedagogen sa hela tiden "Detta är den fnittrigaste klass jag har varit med om" och det stämmer nog ganska bra.

Har kommit på att vi ska ha en liten "Kick off" eller "inflyttningsfest" för vi ska byta lokaler. Samma hus men en annan del där det är mycket finare och frächare :) Så hoppas på att det blir snart så vi kan ha våran lilla feeeest :D

Blir mys med älsklingen ikväll och imon kväll bär det iväg till Jessica som har födelsedagsfest :) så då får man träffa sina klassisar igen ^^

Förresten, är det verkligen INGEN som vill ha min överblivna väska som bara hänger här hemma? ;P


Ulllared

Detta är resultatet av ett besök i Ullared ! Väska, dusch och tvättsaker, ett brunt linne med nitar och ett svart, ljus, scrapbooking blommor, nageldekor, "nattlinne", hårfärg och en BH som inte är med på bild :) Nöööjd !



Påskafton

Har varit riktigt duktig och storstädat mitt rum idag ! Dammsugit, dammat, bytt lakan .. känner mig riktigt duktig ! Ska snart hoppa in i duschen. Senare ikväll kommer ett gäng från älsklingens släkt som ska äta påskmiddag här med oss :D Mys ska det bli !

Hoppas ni får en riktigt härlig påskafton !


RSS 2.0