GOTT NYTT ÅR !

Då var det äntligen dags för Nyårsafton ! En dag som många ser fram emot, dagen innan den nya början på ett helt nytt år, fullt av möjligheter ! Man kan också tänka tillbaka på året som har gått. Vad har jag åstadkommit detta året egentligen? Inte ett piss om jag ska prata för mig själv då.

Jag har inte hittat ett jobb, men å andra sidan har jag kommit på vad jag vill jobba med. Och bara det är ju en utmaning. Jag har fyllt 20 år ! Får äntligen gå på systemet ;)
Jag har gått en utbildning inom serviceyrken, haft praktik på Hemma butiken på Freeport som var väldigt roligt men ändå inte riktigt min grej ..
Jag har firat alla vänner som har fyllt 20, åkt runt i den kära Toyotan :D , varit på klassfest med både vår gamla klass och Miroi klassen, testat på att bo ensam med älsklingen i en lägenhet, haft grillkvällar, utekvällar, myst i slottskogen med anna <3, varit i marstrand och på universeum :) , ridit islandshäst igen, ätit mitt första julbord, och gör nu min praktik på en förskola som är den bästa praktiken jag har gjort i hela mitt liv !
Äntligen har jag hittat något som jag verkligen trivs med, och planen är att jag ska läsa till förskolelärare nästa höst :)
Mamma har fått fortsätta sin kamp mot cancern även i år. Hon fick ett nytt besked om en cancerfläck på binjuren i år, som sedan även spred sig till bukväggen. 6 cellgiftsbehandlingar har gjorts och nu får vi se vad som händer efter röntgen. Du är så sjukt jävla modig och är stolt över dig ! <3

Kvällen börjar med tjejmiddag hemma hos Diana och sedan spenderas resten av kvällen med älsklingen <3
Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År !

    
  
   


Torsdag

Fick aldrig träffat min annaa igår :( hon blev sjuk .. så istället blev det en shoppingrunda med mammsen och A-L i Göteborg. Så lite nytt fick man med sig hem. En ny halsduk, shampoo, trosor som jag fick i julklapp som jag fick byta till annan storlek, små söta rosa korgar, en hängare med små klämmor som man kan hänga kort och sånt i, och ett doftljus ! Riktigt nöjd :) Och idag blir det att köpa present till Diana som vi ska fira imorgon ! Hon fyller ju äntligen 20 år ;)


Tisdag

Hejhopp ! Sitter hemma hos mig tillsammans med Johanna och Frida :) Har haft en myspys kväll. Har ätit tacos och fikat och fixat lite grejer. Mycket trevligt ! Ni är helt underbara <3

Är ledig resten av veckan :D Men imorgon blir det möte på arbetsförmedlingen och sen ska jag vara med min saknade annaa ! Det var supermegalängesen, så det ska bli trevligt :)

Snart är det Nyår !

HO HO HO !

Jaa då var det julafton igen, känns som att detta året har gått jättefort ! Hade tänkt dra en sammanfattning av året men det får bli på nyår. Sitter just nu och väntar på att lillebror ska vakna, så vi kan äta gröt och öppna klappar och såånt :) Så snart bir det väl att ta fram grytlocken och väckaa han ! För magen börjar kurra nu.

Iallafall, så hoppas jag att ni alla får en underbar julafton ! Ät mycket julmat för det ska jag göra ;) Och imorgon ses vi alla underbara vänner, för då blir det utgång :)

GOD JUL ! Önskar Mikaela <3


Jul !

Äntligen är den sista dagen innan julen avslutad på praktiken. Fick sluta tidigare idag eftersom vi inte hade så många barn idag, var bara lilla Emma kvar när jag gick :) Sen blev jag hämtad av mamma ! Och gjorde lite ärenden innan vi åkte hem. Ska snart ta en duuusch, äta lite julmat och ikväll bär det av hem till älsklingen och hans familj för att se på Bingolottos uppesittarkväll. Och självklart har vi inskaffat lotter så ikväll blir jag miljonär !! Kan man ju hoppas iallafall ..

Imorgon blir det som vanligt julafton med släkten. Först hemma med mamma och lillebror. Sen hem till kusinen, äta massa god mat, tjöta och tomten kommer med julklappar till de små. Sen firas resten av kvällen hemma hos älklingen <3 Hoppas på en mycket mysig dag !


Gran Canaria

Vill åka nu, nu, nuuuu !


Julgodis

Julbordet igår var superdupermegamysigt :) Och massaaa good mat och godis ! Man kunde ju äta ihjäl sig, men lyckades äta lagom mycket så man inte gick hem som en stor köttbulle som mådde dåligt .. för då är ju det hela förstört typ. Blev iallafall en mycket lyckad kväll :) Vårat bord stod i ett eget rum så var skönt att slippa massa folk runt omring. Men nu blev jag sugen på julmat igeeen .. men nu får man vänta en vecka till. Idag ska det iallafall göras lite julgodis, får de hur det blir ! 

  
  


Julbord

Längtar tills ikväll ! Då blir det julbord på Onsala Herrgård :) Muuuums !


FREDAG

Har varit dåligt med bloggandet i veckan :/ Men nu är det helg och har massa plaaaner :) Idag är jag ledig och ikväll bär det av hem till en vän som fyllde 20 år igår ! Så kommer definitivt bli en mycket trevlig kväll. Imorgon blir det julbord med familjen och på söndag ska det göras julgodis :) En riktig toppenhelg !


Söndag

Fy vad helgen går foort ! Det är redan söndag .. fick ett ryck förut och bakade scones till frukost, mycket gott var det :) Har spenderat hela helgen med min älskling <3 Först hemma hos mig och igår hemma hos honom :) Kollade på film och hade det mys ! Ska om en stund gå ut lite, det är ju faktiskt fint väder så får passa på. Blir kanske en sväng bort till Jysk för att kolla på en korg till mig ..


Bild från restaurangbesöket för en vecka sen.

Idol final 2010

JAY JAY JAAAAY !


Måndag

Då var första dagen på denna veckan avklarad. Efter praktiken idag träffade jag vänner för att åka till Frölunda Torg och julshoppa. Fick köpt en julklapp iallafall ! Men blir nog en liten sväng imon med för att få tag i de sista klapparna så är man färdig sen :) Längtar till den 18:e, då blir det julbooord !

Snart är det helg !

Imorgon är det äntligeeeen fredag ! Och den ska spenderas med en dag på praktiken och sedan med underbara vänner. Så hoppas på en lugn dag och en toppenkväll :)

Har precis kommit hem från min sysslings födelsedagskalas. Alltid lika roligt att få träffa släkten ! Humor på hög nivå och alltid mycket skratt. De är världens bästa !

Nu ska jag sova så jag orkar upp imon :)

RSS 2.0