Grafitti

Köptee ett roooligt nytt nagellack idag på mitt besök på Kungsmässan. Målade med ett grå metallic nagellack under och sen detta ovanpå och det blev som sprickor i det :) Riktigt fräckt tyckte jag ! Köpte även en sjukt naajs skjorta på Lindex :) Passar bra nu till hösten !


Tisdag

En heldag igår med två underbara vänner, hamnade i Ullared där vi hittade Morgan från tv programmet och skulle köpa båtmotorolja istället för bilolja. Fick en ny kompis i korvkiosken och glömde en plånbok i bilen .. Men så går det ibland ! På kvällen blev det Fajitas och Fångarna på fortet hemma hos Johanna med lite trevligt folk :) Toppen daaag <3

Skulle träffat annaa idag men blev inte så. Men har ju gjort mig iordning och allt så blir nog en kortis på Kungs eller nååt.


Lördagskväll

Befinner mig i Söderstaden för tillfället .. har läst ut min Solo så hoppas på att det blir film snart. Men hade velat dra ut eller nåt. Får väl se vad som händer.

Stövlar

Vill definitivt skaffa mig ett par fiiina stövlar till hösten. Och inte nån billig skit från skopunkten som går sönder efter 1 månad ! Det är ju så irriterande så man blir galen. Så det blir nog en investering i ett par riktiga stövlar, som tex denna från Vagabond :) Hittade ju dock en grymt snygg Boot från Din sko ocksååå ! Skor kan man ju aldrig få nog av ..
 

 

Imorgon blir det ullared för hela slanten ! Får hoppas man hittar nåt käckt :)

Björkris

Då har vi äntligen fått besked ! Älsklingen och hans mamma ska flytta till Björkris :)


Tråk tisdag

Sitter här i sängen framför datan medans älsklingen dammsuger mitt rum. Jag förstår inte riktigt vitsen med att dammsuga, det är så tråkigt. Men visst är det skönt när det blir rent. När allt katthår och damm försvinner och man kan andas. Jag är mer en person som tycker om att städa genom att plocka undan saker som inte är där dem ska vara. Stackars älsklingen som får göra det jobbiga men han verkar inte ha något emot det, det var ju ändå frivilligt ;) 


Rena rama rolf, fångarna på fortet och time out !

Så ser kvällens tv schema ut :) I liiike it !






Lördagsmys

Tack tjejer för en toppen tjejkväll igår ! Hade riktigt roligt och hoppas att ni hade det med :)

Blev en liten shoppingrunda idag i Kållered med mammsen. Fick lite fina saker av min snääälla mamma ! En gosig filt, en ram och en gästbok :) Så nu ska ni allt få skriva av er när ni kommer till mig ! Moaha :)

Ikväll blir det mysmiddag och filmkväll med min älskling ! Me like <3

Hittade en bild på mig från i vintras ! Snart är det väl dags för kyla och snöö igen ..

FREDAG !

Äntligeen är det fredag igen ! Under dagen ska jag fixa och greja för ikväll blir det tjejmiddag hos mig :) Det var längesen nu och nu är även den sista pusselbiten hemma, Lolloo ! Så hoppas på en fulländad kväll.





En helt vanlig onsdag

Nya favoritparty låten :) Räkna med att den kommer spelas på fredag ! Då blir det tjejmiddag med de underbaraste <3



Tisdag

Idag har jag äntligen tagit ett till steg på vägen till körkortet. Syntestet överstökat ! Tog 2 min :) hehe. Sen blev det en liten sväng på Kungs i väntan på bussen. Men plånboken är lite halvtom så blev inga köp idag.

Idag kom även vår saknade vän Från USA hem ! Härligt att ha dig hemma !


Rixfm

Har iallafall blivit ett besök på Kulturkalaset iår ! Blev en sväng till Rixfm festivalen med Johannaa ! Hann se en stund iallafall :) Får nog bli ett besök till NRJ in the park också den 27:e på Lissee. Ska ta mig en duusch då det har varit otroligt varmt och klibbigt idag. Cyaaa !




Då var det lördag igen

Måste säga att det blev en riktigt lyckad fredagskväll till slut ! Älskar mysiga kvällar med lite grill och chill med såna underbara människor :) Tummen upp för det !

Ikväll skulle vi egentligen till älsklingens bror, men blir nog hemmakväll istället. Ska ta en promenad, får passa på när det inte regnar ;) och sen blir det nog en film, kanske "From Paris with love" :)

Ha en superbra lördagskväll :)

Fredagschill

Ikväll blir det chiill hemma hos älsklingen med grillat och annat goott :) i liike it !

Torsdag

Sitter i sängen helt slut efter dagens bravader .. gick upp tidigt imorse till ett möte på arbetsförmedlingen. Skojskooj, noot .. Kentan hade glömt hörapparaten så han hörde ju knappt vad vi sa. Menmen .. Regnet är tillbaka igen, har varit sol och varmt under dagen men det försvann igen. Hoppas på bättre väder i helgen så man kan besöka Göteborg och Kulturkalaset :) Hade varit trevligt !

Hoppas ni har det bra !

Trött på skiten !

Det är tillbaka igen. Den jävla skiten ger sig aldrig !
Är så sjukt trött på det här nu.
Kommer bli sjukt jobbigt att behöva gå igenom allt det här igen.
Men vad fan ska man göra.
Om jag inte alltid är på bra humör framöver så vet ni att det finns en anledning.

Rainy Sunday

Då var det söndag igen, en regnig tråkig söndag som har spenderats med en stund på Kungsmässan med mammsen. Hittade inte så mycket fint, men dock ett par sandaler på Rea som jag jag kollat in innan men inte köpt på grund av priset. Så nu fick man passa på :) Får se om man får användning av dem nåt i år annars får dem sparas till nästa år !



Om en stund blir det söndagsmiddag i form av Lasagne ! muuuums :)


Millan 20 år !

Grattis till Millan som fyller 20 år idag ! Hoppas du får en toppendag, ikväll blir det Party :)


Mikaela gillar !

Humanity armband - 349 kr på Nelly.com


Har haft en underbar dag med Johanna och även Jonas var med på ett hörn :) Fick köpt present till nästa födelsedagsbarn som fyller 20 år på Lördag. Då blir det party !

Sitter just nu hemma hos älsklingens bror, buusar med deras sööta kattunge Gizmo :) och ska sedan se på film och sånt trevligt. Niiiice är det :)

Matt !

Matta nagellack är tydligen den nya trenden men kan inte bestämma om jag tycker om det eller inte. Jag är ju verkligen en lackmänniska men har lite svårt för detta. Tycker att det ser lite skumt men det är kanske en vanesak? Den bruna nyansen är iofs räätt fräsch :) Vad tycker ni?


 

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon på möte .. sen ska jag vara med underbara Johanna hela dagen ! Ska bli roooligt :)

Cyaaaa.

Inspiration

Fina nyheter från H&M Onlineshop :)


Så ligger det till

Har inte uppdaterat på ett tag nu. Har varit med älsklingen de senaste dagarna. Har blivit mycket myskvällar och sånt :) I förrgår tog vi en riktigt långpromenad tillsammans med päronen, hamnade uppe vid bräckan och caféet uppe vid naturum. Riktigt mysigt var det och helt slut i fötterna var man när man kom hem.

Igår hade vi lite familjemiddag här hemma hos älsklingen. Lagade potatisgratäng och kycklinggryta. Sjukt gott blev det :) Har äntligen läst ut Twilight boken "Så länge vi båda andas" så nu vet jag hur det slutar ! hihi :)

Hoppas ni har det bra !

RSS 2.0