Kanelbullar !

Tack för en mycket trevlig tacosmiddag + förfest hos mig igår och sedan utgång !  Jag har världens bästa vänner <3

Idag blev det hemlagad pizza med älsk och bullbaak :D riktigt gooda blev dem :)


Changing plans ..

Trööött börjar jag bli nu. Kom hem för en stund sen .. mitt besök i Kba blev lite längre än det var tänkt. Träffade på Johanna och gänget så efter vi hade sagt hejdå till Angelica bar det iväg hem till Johanna för att kolla på robinson, medans jag bakade muffins och målade naglar på henne och Mia :) Man kanske ska satsa på att jobba med manikyr? Hm, ingen aning men det är ju rääätt kul. Tack för en underbar kväll <3

Onsdag

Senaste inköpen för födelsedagspengar, allt från Gina Tricot !  



Sorry anna kunde ju bara inte låta bli att köpa väskan :D me loooove

Känns verkligen underbaaaaart att det faller ner ännu mera snöö, eller inte .. hate it ! är trött på snön nu !
Ska iväg en sväng senare för att träffa Angelica, får väl se om jag överlever (; Känns inte så lockande just nu att ge sig ut i detta vädret, men det får la gåå :)

Cya lateeer !

Söndag

Måste tacka för en otroligt trevlig kväll igår ! Underbara vänner som sällskap och massa fiina presenter :) En toppenfödelsedag blev det !

You´re the best <3
 

Idag är en speciell dag ..

.. för det är min födelsedag och inte vilken som helst utan jag fyller 20 år ! Det första jag gjorde på morgon var att åka till systemet (efter lite mys med älsk och presentöppning) 5 i 10 stod jag utanför och väntade på att dem skulle öppna ^^ haha inte för att jag var så ivrig att gå dit men mamma skulle ändå hämta tårtorna vid den tiden. Fick ett grattis av tjejen i kassan när hon såg mitt leg, och mannen bakom mig började sjunga "Ja må hon leva". Det var min första sång denna dagen, den andra kom från Johanna ;) Sen får vi la se om det blir något mer. 

Har varit lite släkt här än så länge och ätit lite mat och tårta. Kör på "Öppet hus" idag för annars hade det blivit så rörigt och trångt om alla kom samtidigt.

Klockan 18.00 kommer alla vänner intravande (minus Sophia och Millan som är på intensivkurs). Hoppas på en mycket trevlig kväll !

Torsdag

Såg på filmen Step Brothers igår .. vilket var den sämsta filmen jag sett i hel mitt liv ! Hände typ ingenting i hel filmen, det var nästan så att jag somna .. så snälla, Se den INTE !



Idag har jag och älsk varit duktiga och stäädat hela mitt rum ! Så nu är det skinande rent .. nästan, har lite dammning kvar men det får bli imorgon. Efter en dusch och lite mat blev jag hämtad av Johanna, Elin och Sandra .. blev en lite tripp till Kba till lite olika ställen. Mycket trevligt. Imorgon är det massa förberedelser inför lördag som gäller ! wihoo, längtar :)

Onsdag

Äntligen hemma efter en heldag i Kba. Först coachmöte med norrmannen Karl-Petter och 4 andra jobbsökande. Hade faktiskt riktigt roligt idag, många skratt blev det då vi skulle komma på olika sätt att marknadsföra sig själv på. Det kom fram massa sjuka idéer och några funderar vi faktiskt på att genomföra. Det är ju alltid bra att sticka ut för att uppmärksamma arbetsgivare ;)

Blev sedan en prommis in Kbaskogen med älsk ! Mycket mys <3

Har även varit duktig och lånat en bok idag. Det blev den 2:a boken i Twilight serien, "När jag hör din röst" av Stephenie Meyer.




Tisdag

En hel del nyttiga saker har jag fått gjort idag ! Efter ett möte imorse fick jag gjort mitt ärende på Apoteket, kom hem och började sy ihop en sängkappa som var till två enmannasängar men nu när dem sitter ihop var jag tvungen att sy ihop dem. Det har tagit ett bra tag men nu fick jag äntligen gjort detta ! Känner mig duktig :D har även tvättat och lite annat sånt där nödvändigt :)

Blev en liten tripp till Coop med där jag hittade filmen Step up för 60 kronor .. så den köpte jag såklart för den är grymt braaa ! Ska upp tidigt imon till Fyren/Pomona Balance på jobbcoach i tre timmar. Seeegt !


R.I.P

Stod och väntade på bussen till arbetsförmedlingen idag vid 3 tiden. Hörde att ett tåg tutade och sirener från en ambulans men jag tänkte inte mer på det. Det händer ju ganska ofta. Sen såg jag att det stod ovanligt mycket folk ute på perrongen till öresundståget, hörde också att någon pratade om att någon hade blivit påkörd ! Så jag gick ut och såg att räddningstjänsten var där och de gick på spåret och plockade upp olika saker, men man såg inte vad och jag är inte säker på att jag ville se heller. Hörde sedan folk prata om det hela dagen vart man än kom. Tydligen hade en man i 48 års åldern tänkt gena över spåret och halkade till och blev påkörd av ett godståg, fast utan last på. Han överlevde inte. Tycker det är riktigt hemskt och är glad att jag slapp se när det hände. Kommer ALDRIG gena över tågspår igen !!!

Countdown ..

Endast 6 dagar kvar till min födelsedag nu .. tiden går sjukt fort !

Hade en trevlig kväll i fredags hemma hos anna, träffade sedan johanna, sophia och gänget en stund. Igår följde jag med mammsen på några ärenden sedan drog jag hem till älsk och vi hade myskväll med goodis och film :) <3 Har bara varit hemma idag och grejat lite. Imorgon måste jag gå upp lite tidigare och åka till Arbetsförmedlingen och Kompetenscentrum .. senare på kvällen hoppas jag på bio med älsk :D Tack för en underbar helg ! Längtar till nästa !


Beslutsångest

Tjingeling !

Jaaa, min födelsedag närmar sig och jag har lika mycket beslutsångest som vanligt. Tanken är iallafall att jag vill börja hemma hos mig med de närmaste typ 10 personer. Med lite mat och sånt gott. Och efter det är alternativen antingen att jag lånar lokalen och bjuder dit massa folk, eller att vi drar ut. Vad tycker ni?

Måste tacka för en mycket trevlig dag igår med Sophia och Millan var med en stund med också :D <3

Imorgon ska jag på ett möte sedan framåt kvällen bär det av hem till anna som fyller 19 år !


Fram och tillbaka ..

Blev avsläppt här hemma hos mig av Johanna för ca 2 timmar sen. Har varit med henne och lite annat folk hela dagen. Först lunch (eller frukost för min del) på Garlic. Sedan Jysk där jag inhandlade mig två stycken prydnadskuddar med zebramönster .. sedan Elgiganten där jag kom fram till att dem har nog en skruv lööös, bilskolan, Kungs, träffade Millan & Sophia, köpte glass, hem till Johanna, åt mat, spelade skipbo, åt glassen och sedan åkte tillbaka till Kba, hämtade Mia, Kungs igen, Ica Maxi och sedan blev det hemgång för min del. Resten åkte vidare ...

Imorgon ska jag träffa min lilla Sophia under eftermiddagen, i can´t wait :D

Ha det braa !


Måndag

Sitter just nu och dricker te och kollar på Trauma, en sjukt bra serie på 3an ! Kolla in den vetja ! Ska iväg på lite ärenden imon, såg inte direkt fram emot att fara fram och tillbaka själv först men nu har jag fått med mig Johanna Heldin som sällskap så ska bli riktigt roligt :D Snart är det dags för Paradise Hotel :)

Cyaa !

Johan Falk

Denna filmen ligger på schemat just nu på tv4 ! Lika braa 2:a gången så kolla nu på dessa filmerna söndagarna framöver :)


Mys i snön ..

med min älskling, solnedgång och varm choklad <3



 


Härligt !

Det blev en riktigt myskväll igår med familjen och fastnade framför en bra film på tvn.
Om en stund ska jag och älsk ta en prommis i det fiiina vädret !


Friday

Sitter och väntar på att vi ska gå ner till Älsk .. idag blir det tacomiddag hemma hos honom med the family. Till och med Daniel ska följa med. Inte dååååligt .. Johanna och Diana gick precis efter ett litet besök. Har fixat Johannas hår och smink för de skulle iväg till Sophie som ska fira sin födelsedag. Skulle egentligen hänga med dem ut i Kba sen men tror jag skippar det. Känner hellre för en hemmakväll.

Hoppas att ni andra får en rolig kväll iallafall !

vill ha !


Påslakanset från H&M Shop Online 249 kr , och väska från Lindex 149 kr !


Ändrade planer

Jaa nu blev ju inte riktigt planerna som det var tänkt pga av att en av oss blev sjuk. Så jag och älsk fick ha mysmiddag själva hemma hos mig och har sedan tagit en promenad i snön och kollat på film resten av kvällen. Mys blev det iallafall men hade såklart varit roligare om det hade blivit som det var tänkt. Men det är ju inte alltid det blir så ..

Har inga speciella planer för imorgon så får se vad som händer ..

Trettondag

Har precis gjort mig iordning för en kväll hemma hos Sophia med Älsk och Fidde :) Men ska inte åka riktigt än. Sophia bjuder på tacos vilket jag inte har ätit på ett bra tag så längtar lite ;) Hade en riktigt mysig kväll igår med Johanna, kollade på film och slappade bara :) Sen när hon skulle åka fick vi gå ut i typ 30 cm snö och borsta av bilen :P Inte så kul att köra i det vädret men fanns inte så mycket val, men överlevde gjorde hon iallafall ^^

Pussen !

<3

Nu har jag väntat på J ett bra tag men nu kommer hon snart men blir först en sväng in till Gbg innan vi ska tillbaka hit .. Har saknat min underbara vän <3


Yummie ..

Kvällsmacka med apelsinjuice .. dags att hugga in !


Imorgon ..

.. då kommer min underbara Johanna hit :D

Kom hem för en stund sen från Anna ! Henne var det verkligen längesen man såg ! Gick först en sväng på Kungs sedan hem till henne, åt pizza och kollade på One Three Hill, mucho najs :)

Sitter just nu och kollar på Paradise Hotel, rätt så meningslöst men ändå ganska underhållande ;)  

Cyaaa !


On my way

Nu ska jag snart bege mig in till den lilla staden (Kba). Där ska jag träffa Sophia och Lollo och sedan blir det en sväng på Kungs och kolla runt lite. Ska bli trevligt ! Min plan om att städa idag gick sådär .. Älsk ligger fortfarande och sover så känns inte så passande att dra fram dammsugaren. Får bli imon eller någon annan dag. Nackdelen är att det alltid lyckas skjutas fram när det gäller mig .. 

Ha en toppendag ! 

2010

Godmorgon ! eller jaa det var det iallafall för två timmar sen. Idag mår man som förtjänar. Seg som ett as .. Ska bara vara hemma ikväll och slapppa. Om man ska sammanfatta gårdagen så var den mycket najs ! Jag och älsk hade gjort god mat och hoppas på att de andra också var nöjda :) Musik, dans och ölspel och mycket mer. Och tack så mycket för hjälpen med städningen <3

Ha nu ett riktigt Gott nytt år !

 

RSS 2.0