Söndag

Baaakis är vad man är idag .. gårdagen blev såklart inte som planerat. Skulle ut i Göteborg men hamnade hemma hos Danne hela kvällen istället. Jag var först där och förfestade med älsklingen, thomas och danne då. Sedan gick jag ner till Karma och mötte Sophia när hon slutade. Åkte hem till henne där vi tog en drink och hon fixade till sig lite. Sedan tog vi tåget tillbaka till Kba och tänka först dra till krogen men gick upp till Danne igen istället för att kolla läget. Då hade det kommit lite annat folk dit så vi stannade kvar där hela kvällen. Blev en riktigt trevlig kväll !

Nu är tanken att man ska göra lite läxor, får la se hur det går .. det var längesen man gjorde sånt ;)

xoxo

Fredag

Det blev ingen fredag hemma idag iallafall, har varit hos Andre och firat honom lite i efterhand eftersom det bara var jag och älsk som kom förra helgen. Så det blev lite mat och tårta och Lets Dance. Mys :) Åkte en sväng förbi Statoil på vägen hem och då kommer såklart Johanna, Elin, Sophia och Sophie instormande ;) Världens goaste flickor ! :D Sitter nu hemma hos mig i sängen och ska nog snart sova. Börjar bli nanig .. imorgon blir det utgång i Gbg ! Taaagggad !

xoxo


H&M



Skulle först beställa bara väskan men då var man tvungen att köpa för minst 190 kr så fick ta dessa fräcka handdukarna med !


Bombhot och sånt

Gottgottgott med maaat i magen !

Idag har våran lilla klaass pyntat, spelat rollspel, samlat in plancher från olika butiker och gjort ett tråkigt häfte med upprepande frågor. Har fått lite uppgifter till på måndag, för vi har "självstudier" på fredagar, men man får ju såklart göra det när man vill under helgen. Kanske lika bra att göra det så fort som möjligt ;) När vi hade slutat tänkte jag att jag skulle göra lite inköp på Kungsmässan, men nej då är det bombhot så de har uttrymt skiten .. så dte blev en sväng till coop istället där jag hittade en rolig bok på rean ! Den är ihopsatt av komikern David Batra. Det är massa bilder på olika små komiska lappar som folk har satt upp i tex. trappuppgångar, tvättstugor och kontorspentryn. Riktigt rolig faktiskt ! var ju bara tvungen att köpa den. Kan dra ett exempel på en jag gillade grymt mycket.

Denna satt utanför en butik:

ÖPPETTIDER
Gäller under hela året

Öppnar dem flesta dar vid 8 eller 9.
Då och då så tidigt som 7, men VISSA DAGAR
så sent som 11 eller 12.
Vi stänger ungefär 16.45 eller 17.30.
Ibland vid 15.30, men ibland inte förrän 21.00 eller 24.00.
VISSA DAGAR, eller eftermiddagar är jag inte här överhuvudtaget
men på sistone har vi varit här nästan jämt utom när vi är någon annanstans
men vi borde vara här då också.

PERSONALEN PÅ AUDIO VIDEO




Måste även slänga in ett enormt Grattis till Sophias körkooort idag ! Grym är duu :D <3

Onsdag

Snart läggdags för min del .. kunde inte sova så mycket inatt, vet inte varför men ska ta igen det denna natten hade jag tänkt. Ska ju iväg till skolan imon igen. Hade riktigt kul idag faktiskt, lekte en lek och har planerat hur vi vill dekorera vårat klassrum och lunchrum bland annat. Så jag, Johanna och Stina fick i uppgift att åka runt och inhandla lite saker när vi hade slutat. Och vi hittade en hel del käckt ! :D Så imorgon blir det pyntdags ! men saknar fortfarande lite grejer som vi får ta på fredag eller nåååt. Imorgon hoppar Diana in i våran klass också .. Skojskoj !

Sov så gott.

Tisdag

Nu har jag till slut krypit ner i sängen framför tvn ! Även denna dagen har varit händelserik med möte och en tripp till Göteborg med Johanna, Elin och Sandra :) mycket trevligt. Fick skjuts hem vilket var skönt och har sedan ätit lite mat, tagit ett bad + dusch och fixat min och johannas lunch till imorgon, det är pannkakor som står på matsedeln ! Mumsigt ;) Så imorgon blir det att gå upp tidigt för då ska vi till "skolan" , gud va konstigt det känns att säga det :P

Hoppas ni har det bra !


love


NAtti

Snart blir det dags att sussa för mig efter en skojig dag med underbara johanna,elin och sophie ! Har hunnit med en hel del .. frukost/fika hos sophie sedan gick hon till tandis, skottat fram johannas bil .. tog 1 ½ timme typ, käka på karma, åkt runt lite överallt i Kba. Tack för en trevlig dag <3

Imorgon ska man på informationsmöte angående utbildningen. Sedan får vi se vad som händer :)

xoxo

Söndag

Det blev en mysig lördag ändå. Tog aldrig bussen dit dock för ett busskort försvann och kunde banneme inte komma på vart vi hade lagt det ! Men sen hittade vi det när vi satt i bilen på väg dit .. så typiskt !

Sedan åt vi massssa god kyckling/pasta sallad :) gick till hemköp och köpte liite gott och kollade lite melodifestivalen och sedan blev det skräckfilm. På natten fick jag och älskling ta oss fram i stormen till busshållplatsen och bussen kom, sent men ändåå. Till slut fick vi krypa ner i den varma goa sängen :)

Idag snööar det inte iallafall ! Men sjuuukt mycket snö ligger det på gatan, gångbanan har försvunnit?! och man får gå på stora vägen bland bilarna :P inte sååå säkert kanske ..

xoxo

Snöö?

Jag börjar bli j**ligt trööött på denna jobbiga snöön nu ! Idag är det 23 års kalas som gäller. Eller det är väl inte så mycket kalas längre för 1 har blivit magsjuk så de enda som kommer är Jag och älsklingen, eller vi ska försöka iallafall .. om bussen dyker upp ;P Så nu ska jag göra kyckling/pasta sallad som vi ska ha med oss ! yummie :)

xoxo

Hej

Totalt meningslös fredag.


Torsdag

Jahaa då har man lämnat in mobilen nu, så har älsklingens gamla så om jag är seg på att svara på sms så beror det på att det tar typ 5 timmar för mig att skriva en mening på den .. njaa kanske inte riktigt men den är lite annorlunda mot min iallafall ;P Blev även en sväng på IKEA där jag spenderade en liten peng med, svåårt att låta bli, åh vill ha ett jobb, pengar och flytta hemifrån så man får köpa massa såna grejer :D rooligt är det !

xoxo

Onsdag

Jappjapp, köpte jackan idag ! 20 % fick jag med så det var inte helt fel :) Köpte även ett söött somrigt linne på Gina, har kommit in masssaa fina vårläder nu så man riktigt längtar tills det blir väder till att använda det !

Blev även tacoos till middag med älsk för mamma var bortbjuden. Riktigt mys ! <3

Imorgon ska jag finally lämna in min telefon på lagning, hoppas dem är snabba denna gången ! Sedan blir det kalas :)

xoxo


?

Behöver en ny vårjacka, vill ha något som liknar min gamla och närmare än så här kan man nog inte komma ! What do you think?


H&M, 399 kr

Guleböj ?

På dagens tisdagsmöte med coachen hamnade vi i en diskussion om guleböj .. han är ju norrman och det är många svenskar som tror att detta ordet betyder banan på norska. Han berättade en historia om när han en gång  kom till ett nytt jobb som han skulle börja på. Då hade en tjej där frågat om banan verkligen hette guleböj .. han kunde inte låta bli att skoja med henne så han sa att, Ja det stämmer. Sedan efter en stund kände han att han ändå var tvungen att säga sanningen. Så han sa att, Ursäkta mig men jag skojade med dig förut, det heter inte guleböj. Men då sa hon att, nä nu skojar du med mig. Så hon trodde inte på honom när han väl var ärlig x)

är riiiktigt trött idag så det blir nog att man sussar tidigt, goott :)

xoxo


Måndag

Hejhopp ! 

Nu ska jag snart traska till bussen och sedan möta upp annaa på Kungs och ta en sväng där och en fiika ! Ska bli mys :)



VILL HA SOMMAR !

alla hjärtans dag

Maten står på spisen, baby är i duschen och snart in med äpplepajen i ugnen.
Myspys <3


Hemmakväll !

Planen för ikväll var att jag skulle vara med annaa, men det blev flyttat till måndag istället :) Så nu sitter jag här, älsklingen gick precis och han har lånat mitt busskort så blir att stanna hemma hela kvällen med mammsen för mig. Men känner att det kan vara skönt det med. Inte vanligt för mig bara :P Men ska ju iväg imorgon kväll så :) Då ska jag och några av flickorna äta på Tio Pepe, ska bli riktigt mys ! Sedan får vi se vad som händer men lutar väl åt utgång antagligen.  

Hoppas ni får en toppenfredag !

Ett besök i storstaden ..

.. blev det idag, med älskade Johanna :D Det var egentligen hon som skulle shoppa men slutade med att jag handlade mer :P Men nu har jag ett dilemma, min väska som syns här nedaför gick sönder för ett par dagar sedan, eller det långa bandet som medföljer gick sönder .. så köpte en ny sådan idag för jag vill gääärna ha det där långa bandet, kan ju inte med att sno något lixom. Så fick betala dessa 149 kr för ett band. Så nu undrar jag om det är någno som kanske vill ha den väskan? men utan det långa bandet då .. för det är ju onödigt att ha två ;P först till kvarn ! ;)

Onsdag

Har haft en kaaall men mysig stund idag uppe vid bräckan med älsk ! Tog med oss lite matsäck och myste i solen som var framme en liten stund iallafall ! Sedan hämtade vi hans nya telefon på posten och satt och pillade på den ett bra tag .. åh vad jag ångrar att jag inte köpte en samsung med pekskärm ! ;P Sedan blev det mumsig middag med potatisgratäng och minutenbiff ! Yummie :)

Har fått en fråga om vad det är för utbildning jag kanske ska gå .. Det är en utbildning som arbetsförmedlingen tagit fram tillsammans med Microi för de som är med i ungdomsgarantin. Alltså får man samma aktivitetsstöd som när man är arbetssökande.  Den handlar om serviceyrken, lite blandat av varje tex. Hotell & Restaurang, Detaljhandel, Callcenter (telefonförsäljning) , Lokalvård osv .. och den avslutas även med praktik på valfri plats. Sammanlagt är den 20 veckor lång.

xoxo


sHopaholic



Har kollat in denna snygga dojja från Skopunkten, 299 kr !
Något att investera i kanske?

tydligen

.. så bloggar jag inte tillräckligt ofta, men tycker även att det är lite dåligt med kommentarer nuförtiden. Frida är väl den som är mest aktiv ;) Var inte räädda, kommentera på !! Om ni läser kan det vara kul att veta att ni gör det också :)

Igår var jag ju som sagt och fikade i Gbg med Sandra då för att snacka ikapp lite, har inte träffat henne sen förra sommaren typ. Så det var riktigt trevligt ! Efter det blev det bio med älsk, päronen och Daniel. Såg på Snabba Cash ! Den var riktigt bra, så om ni funderar på att se den .. gör det !



Idag har jag varit på möte mellan 11 och 3 .. lite segt men hade bland annat informationsmöte om den utbildningen jag funderar att gå. Ska bara få med mig Johanna också ;) haha. Men hon och jag ska iallafall in till Gbg på torsdag och söka jobb på hotell, shoppa och blir kanske en sväng till frissan med :)

Nu ska jag kolla på Vinterspelen :) får väl se om det är nåt att ha ;)

xoxo

Tisdag

Hej alla glaaada !

Nu är jag på Fyren med underbara lilla Johanna för vi har inget att gööra ;P väntar på att klockan ska slå 7 då ska vi ringaa elin :D:D och hoppas på att hon vill leka med oss :)

Hade en mysig fika igår med Sandra som jag inte har träffat på år och dar. Mycket trevligt var det <3

Cyaaa !

PArtyyyy

Tjohooo ! Nu är det förfeeest på G med Sophia och Sophie har kommit och gjort oss sällskap också :D Sedan bär det iväg till krogen i Kba !

Ha en toppenlöördag !

Äntligen Fredag !

Tjingeling !

Håller just nu på att göra mig iordning. Ska iväg med älsk ikväll till Tio Pepe och äta lite gott :) Ska bli naajs ! Kände för en förändring idag så fick ett ryck förut och klippte tillbaka min lugg. Känns lite ovant nu men tycker ändå att jag passar bättre i det än utan. Langar en bild på hur det ser ut nu ..


Inte som planerat ..

Efter allt jag kämpade med igår så när jag väl skulle skriva ut det hos älsk så tog bläckpatronerna slut ! Så typiskt, men då var jag så smart att jag kom på att jag kan gå till Fyren imon (alltså idag) och skriva ut dem där. Så jag begav mig till bussen men passade på att ta en fiika med Sophia innan eftersom jag inte kunde fika med henne häromdagen när hon frågade. Så det blev en liten mysig stund på Espresso House och även en liten sväng på Kungs.



Sedan gick jag då till Fyren men när jag kom dit så stod det lappar vid datornerna -Virusvarning ! Använd helst inte usb minne, logga in på hotmail eller banken ! Och jag vill ju inte riskera att ha virus som springer runt på min hotmail så min plan sket sig. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Får väl avvakta helt enkelt tills dem är virusfria !
Fick med mig lite grejer hem iallafall .. en mascara, ögonskuggor och en tunika på rea :D




Slapp onsdag ..

Har varit en slaapp dag idag. Har fixat lite med CV och personligt brev och kollat fram olika hotell i Göteborg jag ska gå runt till och söka jobb som frukostvärdinna. Men har nu en utbildning på G så blir kanske det istället. Får väl se .. Har även ätit middag hemma hos älsk, sedan fick jag ett ryck och började skotta en gång över hans gräsmatta för vi brukar alltid gå där annars men det går ju inte nu med all snön så vi har fått gå runt allt. Men får väl se hur länge den gången finns kvar :P Tog sedan en lite prommis och träffade Friida på vägen :D naajsigt !



Måndag

Jahaaa då var det snart tisdag igen. Dags att gå upp tidigt och iväg till Fyren på ytterligare ett möte. Men vi brukar ju ha rätt rooligt iallafall :)

Igår var jag och älsk på kalaas för mina underbara brorsbarn som fyllde 7 år ! Det blev ballonglek och disco med discokulorna de fick av oss i julklapp .. det är nästan så man funderar på att köpa en själv :P haha, skiitfräcka !

Nu blir det mys i sängen framför tvn med kissen :) <3

RSS 2.0