första advent

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Försökte häromdagen men efter att jag hade skrivit ett helt inlägg och jag skulle publicera det så cpa internet. Så orkade inte skriva om det sen. Hade en jättetrevlig kväll hemma hos Angelica i fredags med några underbara vänner. En av dem var det ett tag sen man träffade så det var extra kul ! Sedan blev det en tur in till Kungsbacka med. Men orkade inte dra ut på krogen. Fick sedan sällskap av älsklingen hem som hade vart med några kompisar :) Igår hade vi bara myskväll hemma hos mig och kolla på tv och mumsade på lite godis. Börjar bli lite julstämning nu med alla ljusslingor och adventsstjärnor ! Och idag gjorde jag och mamma ett litet besök på Kungsbackas julmarknad. Köpte några smågrejer iallafall :) mycket mys ..

Hoppas ni har haft en trevlig första advent :)

Dålig uppdatering

Jag vet att jag är usel på att blogga just nu men ni vet varför .. om ca en vecka bör jag vara back on track igen !
För att uppdatera er om vad som har hänt så har jag haft en hel del besök hemma hos mig. I lördags blev det robinsonkväll med Johanna, Frida och Mia med maassa godis, chips och dricka. Riktigt mys var det ! Sedan har jag varit med älsklingen och myst :) och idag var jag hos tandis (igen) fast i Fjärås. Vilket var den sämsta tandläkaren jag varit hos om jag ska vara ärlig. Hade sällskap av Sophia och sedan gick vi hem till mig och såg på Twilight, som jag såg för andra gången men den är ju såå sjukt bra :) Och Sophia ser just nu tvåan på bio och jag är en aniiiing avis :P Strax efter att hon hade åkt kom Johanna och sedan Frida och vi har såklart kollat på Ullared :) Man blir änna sugen på att åka dit .. Tack för en trevlig dag/kväll !

Hoppas ni har det bra !

The new home

Goddag !

Fick ett litet önskemål häromdagen om att lägga upp lite bilder på mitt nya hem. Så självklart ska jag göra det :) Tog dock bara kort på mitt rum& badrum. Men det är la det viktigaste ;) Resten får bli en annan gång. På bild nummer 2 ska det sedan stå en soffa.

  
 
   

Denna fredag kväll ska spenderas med älsklingen. Blir en liten promenad, god mat och antagligen Idol. Imorgon kommer Johanna, Frida och kanske Millisen hem till mig och kollar på Robinson ! Sedan blir det troligen utgång ..

Kisses and hugs !

Fint besök

Idag har jag haft fint besök hemma av Johanna, Sophia och Frida :D Var mycket trevligt. Hade bakat kladdkaka så blev en liten fika :) tack för besöket ! <3 Nu är jag hos älsklingen och ska sova här inatt. Imorgon ska både jag och han iväg till Arbetsförmedlingen på en föreläsning. Inte lika roligt. Har börjat komma iordning nu hemma så det ser inte så stökigt ut iallafall ^^. Bara Daniels rum kvar typ. Men han kommer ju inte förräns på fredag. Katterna är helt galna för de är ju inte vana vid att inte få gå ut. Men ska nog släppa ut dem själva lite imorgon. Fast Bulan blir bara livrädd så fort hon kommer utanför dörren. Stackare ..

Hoppas ni har det bra !

Mikaela = Fjäråsbo

Hej !

Jaa som sagt så har jag ju inget internet men är hos älsklingen nu :) har precis ätit middag. Flytten har gått bra men är en hel del kvar att packa upp och få ordning på. Har fått ordning på tvn idag iallafall så man har nåt att göra när man tar sina vilopauser ;P Ska fortsätta mer i veckan så förhoppningsvis är man klar snart :)
Hur är det med er?


Fredag

Jahopp, endast en natt kvar i detta huset. I huset man har bott i hela sitt liv.

Tar en sväng ner med lite smågrejer till lägeneten idag, innan det stora lasset går imon. Är sjukt tomt här nu. allt står praktiskt taget i lådor och sopsäckar. Längtar tills vi kommer i ordning där nere. Har pratat med vårat bredbandsbolag precis och det ska tydligen ta 2-5 veckor innan det är flyttat. Så kommer vara utan internet hemma ett bra tag. Men som tur är har jag inte långt till älsklingen ifall jag behöver kolla något eller uppdatera bloggen. Man klarar ju sig inte utan internet !

Senare i eftermiddag var tanken att jag skulle hem till Angelica med lite trevligt folk. Men tror inte jag kommer hinna detta. Allting ska ju vara färdigt för att lastas imorgon bitti. Så får se senare hur det blir.

Ha en toppenfredag !

friend

i will never forget
how close we were
that you made me happy
when i was down
a really good friend
and i will always miss
the time we had




Har tråkigt så ska snart följa med Johanna & Sophia in till den stora staden.
Ha det braa !

Yves Rocher

Måste tipsa om detta grymma erbjudandet som jag har tagit del av ! Grymt bra pris för alla dessa sakerna :)



Julpynt?

Hemkommen efter en tripp in till stan med anna. Mycket trevligt var det. Köpte endast en eyeliner men roligt att bara gå runt att kolla lite ! De har ju fått upp alla julkransar och till och med julgranen i nordstan. Känns liiiite tidigt men visst är det trevligt men julstämning. Fast det är ju ett litet tag kvar och risken finns kanske att man tröttnar på allt? Men julen är ju iofs något av de mysigaste som finns :D

Snart kommer älsklingen och hans mor. De ska hjälpa oss att packa litegrann. Känner mig lite smått stressad över att vi ska hinna med allt innan lördag morgon. Men det går nog bra. Ska äta lite mat innan så man får lite energi.

Måndag

Hejhopp !

Sitter hemma hos mig med lilla Sophia som sällskap ! Hon har varit här ett bra tag. Men ska snart åka. Har packat en hel del medans hon har legat i sängen och slappat och myst med Bulan ^^ tihi. senare kommmer Johanna hit och ska kolla på Ullared :) mys. Imorgon blir det leeka med anna !

En sjukt goo låt som Sophia har tipsat mig om ! ;)

 

P & K !


surprise

God middag !
Fick precis ett samtal från Johanna
- Är du hos John?
- Jaa
- Jag är utanför där nu :D
.. Och så kollade jag ut och där stod hon och Elin :) Så sprang ut och tjötade lite med dem ^^ Trevligt ! Fick ju aldrig träffa min lilla Johanna igår.

Men hade en trevlig kväll igår ändå. Det blev bara Jag, John, Sophia och Thomas. Bästa på kvällen var ju nattamaten ;) hehe.

Nu ska vi snart åka iväg på älsklingens överraskning som är att vi ska ut och äta middag och sedan sova på Gothia Towers :) Ska bli mysigt ! Kommer dock bli pinsamt imorgon bitti att äta frukost där jag har jobbat. Men ser fram emot denna kvällen mycket !

Hoppas ni får en lika bra dag !

Måste säga att tycker att ni har blivit lite dåliga på att kommentera ;)

Puss & Kram


Dance and Drink

Sitter hemma hos André och förfestar :) Sedan bär det av in till Göteborg och Golden Days. Träffa lite trevligt folk och dricka och dansa. Ska bli skooj ! Händer inte ofta att man får gå ut med älsklingen .. Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och tjötat med dem lite. Ska tillbaka på onsdag, nu slipper jag mölndal :D höhö.
Hoppas ni får en underbar fredagskväll !

Grattis

Grattis älskling som fyller 20 år idag ! <3



Göteborg

Idag kom jag upp ganska tidigt för planen var att jag skulle till arbetsförmedlingen. Men kom aldrig så långt. Mötte upp Johanna och sedan hamnade vi i skolan för hade lite tid över innan vi skulle ta tåget in till Göteborg. Väl inne i Göteborg åt vi en god lunch på Paprika och sedan kollade runt i lite affärer :) Trevligt var det ! Jag fick sedan skjuts därifrån med älsklingen mamma, för skulle hem till dem :) Så nu är jag här. Om två timmar fyller ju lilla älsklingen 20 år, så nu blir han stor pojk :) Imorgon blir det familjemiddag med god mat och hemmabakad tårta ! Muums.

Hoppas ni har haft en trevlig dag !

Trevligt

Tack för en otroligt trevlig dag/kväll igår ! God mat och många skratt blev det. Har nog aldrig varit så flumm vid matbordet innan. Haha men skoj var det :) Fick köpt lite smågrejer igår med, som ett par skor på rea, diadem, nagellack och sminkgrejer. Måste även tacka för ett fint kort jag fick på posten idag från lilla Lollo i Usa ! Verkligen uppskattat :) saknar dig jättemycket. Nu ska jag fortsätta med fotoalbum som jag började med lite smått igår.

Ha en trevlig dag !


happy

Yeees hon kommer hem idag ! :D Känns bra .. att slippa behöva oroa sig mer ! Nu får det fan vara färdigt med problem asså ! Det räcker nu lixom .. har varit tillräckligt mycket. Har man inte rätt att kräva när det är dags att sätta stopp för allt sånt här. Tydligen inte ..

Är just nu på jobbcoach. Vet inte riktigt vad jag gör här egentligen, dels för att det inte finns något vettigt att göra, och dels för att jag egentligen borde ha flyttat över till Kungsbackas jobbcoach nu. Men jag ska ta mig i kragen och fixa detta .. snart ! Fast jag trivs väldigt bra här, även fast det är Mölndal vi snackar om. Men personalen är toppen :) Kan man inte få ta dem med sig?

Efter detta ska jag till Kungsbacka och möta upp Johanna, Sophia, Elin och Sophie. Hade tänkt kolla runt lite :) Skopunkten bland annat. Måste även byta en mascara jag köpte igår för lyckades ta mörkbrun istället för svart, så smart är jag !

Have a nice day.

Söndagskväll

Det känns verkligen som en typisk söndagskväll. Det enda jag har gjort idag var att ta en liten runda till Kba för att träffa två underbara vänner för att sedan åka till Ica maxi, Johanna skulle ha smink och jag skulle ha lite mat .. eller aa typ mjölk och bröd. Det är det som går åt mest ^^ Träffade också en gammal klasskompis från HR, som gick i typ ett och ett halvt år och sedan bytte linje. Var sjukt längesen man träffade honom så det blev rätt mycket tjöt. Nu har jag och älsklingen precis ätit mat så ska väl se om det kommer någon bra film senare ikväll. 

Imorgon kommer hon kanske hem :D hoppas !

RSS 2.0