Better together


Veterinären

Jaaa, där har två av mina små kissemissar spenderat dagen. Det blev dags för sterilisering för dem då man har märkt av väldigt mycket att dem har löpt sen vi flyttade. Man märkte det inte alls innan .. Så nu har dem blivit opererade och har gått runt här hemma helt groggiga och med krage runt halsen. Tycker så himla synd om dem :( Kragen vill dem såklart inte ha på sig och de har svårt att äta :/ men dem ska ha den i 12 dagar så får hoppas dem vänjer sig snart ..

Nu blir det sova och efter skolan imon blir det en sväng till stoora staden med annaa <3

Klassfest

Måste tacka alla underbara för en sjukt roolig klassfest igår ! Riktigt kul att träffa alla som man inte har sett på länge :) Måste göras om snart igen !

Har idag bara legat i soffan och slööat, var lite bakis imorse och har varit väldigt seg ! Sov hos älsklingen men kom precis hem för en stund sedan och ska nog dra igång en film hade jag tänkt :) Ett göött avslut på denna helgen ! Imorgon blir det skola igen ..

Puss & Kram

  

John Berntsson <3

Måste bara säga att min älskling är världens bästa :) <3

Har haft en trevlig fredag än så länge som började med skolan, där vi hade redovisning och lite diskussioner. Sedan blev det en underbar lunch med världens bästa Johanna på Karma där vi träffade Sophia och Millisen som jobbade ! Hann även med ett litet besök på Systemet och sedan Lindälv ..  sen fick man skjuts hem :D thank you !

Ska snart ta en promenad ner till Tempo och köpa lite gott till ikväll då det blir Lets Dance och sedan någon film med älsklingen <3

Imorgon blir det klassfest för oss HR-are ! :D

Lördag?

Att vara "ledig" två dagar mitt i veckan känns nästan som att det är helg. Riktigt gööött är det ! Men har ju våran hemuppgift att göra och har typ redan gjort halva så det tar nog inte så lång tid. Hoppas på att bli klar idag :) Så kan man bara slappa imon ! Väntar på älsklingen sen ska vi ta en promenad i det sköna vädret :) Älskar våååren !


Shopping

Yeees, har idag varit på Kungsmässan med mammsen :) hon skulle ändå dit och hitta lite grejer hon behövde så då passar man ju på, så fick ett par nya jeans, underkläder & tygskor ! Köpte även ett nytt nagellack till mig själv, ett gråått !

Har tagit en promenad med älsklingen ner till Tempo och köpt lite gott till ikväll .. så det blir nog film och mys <3


Härligt !

Äntligen fredag och helgen har börjat riktigt bra än så länge. Satt i skolan i ca en timme bara, har sedan hängt på Lindälv och ätit deras vidriga tacos tallrik ;P Drog sedan hem till mig efter ett tag för lite fika med Johanna, Sophie och Frida ! Riktigt mys var det :) Johanna åkte precis och sitter nu och vämtar på maten som mammsen ska köpa med sig :) Goott, börjar bli hungrig nu ! Ikväll blir det antagligen bara slappa och mysa med älsklingen <3

Snart fredag !

Jag tror att vi alla längtar efter att det ska bli fredag heeela veckan .. och nu är den snart här ! Har inget planerat än men är så skönt att bara vara ledig och inte behöva gå upp tidigt på morgonen. Min rumskompis (katten bulan) har kommit in i parningsperioden så hon går runt och stryker sig, jamar och har rumpan upp i luften .. vilket ser rätt roligt ut men samtidigt jobbigt eftersom jamandet aldrig tar slut typ. Så idag sover jag hos älsklingen annars kommer jag aldrig få sova då jag inte har någon dörr så att jag kan stänga ute henne, fast jag hade tänkt sova där ändå <3

Jag som älskar nagellack funderar på att testa något nytt och köpa ett grått?! Har sett många med olika nyanser i denna färgen och tycker det är ganska snyggt. Kan vara kul att prova :)


Sophia <3

Hejhopp !

Jag vet det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg sist .. har inte hänt så mycket de senaste dagarna så har inte haft så mycket att skriva om. Har bara varit i skolan, vart me lite kompisar och med älsklingen <3 Idag har sööta Sophia varit här :D har varit riktigt mysigt, bakat kärleksmums och lyssnat på musik, glott på massa kläder på nätet, lagat mat och sett lite på tv :) tack för en härlig kväll gumman !

Imorgon blir det skola igen så ska snart sova .. Längtar till fredag !

 

Söndag

Då var det söndag igen .. Har inte mått så jättebra idag efter utekvällen igår. Blev lite mycket dricka men trevligt var det ! Tyckte lite synd om min underbara vän Johanna bara <3 Är snart dags för middag, ska bli riktigt mumsigt :)

Hoppas ni har haft en bra helg !

Äntligen fredag !

jaa vi är ju inte längre lediga från skolan på fredagar pga den jädra arbetsfömedlingen ! men fick sluta tidigt iallafall :) Så har tagit en liten tupplur, ätit och glott på tv en stund .. älsklingen tjötar om att vi ska städa men känner mig inte särskilt taggad. fast det ser förjävligt ut i mitt rum :P

Blir bara myskväll idag och imorgon är det party som gäller ! Förfest hos Cacy och sedan krogen :D

Ha en toppenhelg !

Onsdag

Kom nyss hem från skolan och snart kommer Sophia och hämtar upp mig sedan bär det av till den stoora staden :)

Ha det great !

Ny vecka, nya tag ..

Då var denna första dagen på början av veckan över .. hade en mysig avslutning av förra veckan med söndagsmiddag hemma hos älsklingen igår. God maat och äpplepaj till efterrätt som jag hade bakat :) riktigt trevligt var det.

Idag har vi börjat med datorkunskap i skolan, lite segt att sitta vid datan typ hela dagen men det får väl gå. Får hoppas det blir lite mer varierat sen :) Efter skolan gick jag och Sophia en sväng på Kungs, jag behövde lite nya kläder så hittade 3 nya plagg på Gina ! Riktigt naajs, orkar dock inte lägga upp bilder på dem. Sedan blev det fika och en sväng till Ica Maxi med Sophia, Johanna och Sandra ! Körde hem de andra två och Fia följde med hem till mig :) Myspys !

Nu blir det naana och upp till skolan imon igen :)

Ha det braaa !

Lördag

Idag har jag leekt frisörska .. klippt daniels hår + färgat hans och mammas. Annars har jag inte gjort särskilt mycket idag, älsklingen har varit här men har mest blivit tv tittande, fick dock lite abstinens av att sitta stilla så fick ett ryck och bakade en äpplepaj ! blir gott till efterrätt sen :) Senare kommer lite trevligt folk hit en stund sedan drar vi nog vidare, får se vad vi hittar på :D

Hoppas ni får en härlig lördag !

Lets Dance

Denna fredagskväll består av Lets Dance, sedan någon film och lite gott att mumsa på med min älskling och våran lilla bebis bulan ^^ <3


Äntligen ..

HELG ! eller jaa nästan iallafall för oss som är lediga imorgon ! Är trött efter att ha blivit hjärntvättad av Kjell  Enhager i föreläsningen om JAG AB - Att växa som människa. Riktigt intressant faktiskt, han pratade mycket om vad för inställning man har, "pluskontot" och olika tillstånd. Han var samtidigt väldigt rolig och man fick olika uppgifter att göra under tiden, typ som att diskutera olika saker men en vän. Den är rätt lång så vi såg den i olika omgångar men om ni tycker att det verkar intressant finns den att ladda ner på de flesta sidor tror jag :)



Ikväll blir det bara att taa det lugnt och träffa älsklingen :) <3

xoxo

"Dating in the dark"

Hejhopp !

Sitter hemma hos älskligen och har precis kollat på det nya programmet "Dating in the dark" på Kanal 5. Det var faktiskt riktigt kul och spännande. Lite löjligt kanske när man först tycker att man kommer nära varandra i mörkret och sedan dissar dem för utseendet. Men två lyckliga av 6 blev det iallafall :) Vet inte om det är ett så givande sätt att dejta på men roligt hade det nog varit !  Senare kommer även "Cougar town" som också är en ny serie på 5an :) Får väl kolla om det är något att ha ..

Pöösss

RSS 2.0