Mors dag

Hade en jättemysig kväll igår med älsklingen, lagade god mat och såg på 2 filmer, Crank och Hurt Locker :) Somnade som en stock sen ..

Idag är det mors dag och det firas med tårta senare i eftermiddag, ska bli trevligt. Ska njuta av denna lediga dag, imorgon är det tillbaka till skolan igen.

Lördag

Riktigt seg är jag idag, somnade nog inte förrän vid 5 inatt. Har jättesvårt för att somna om älsklingen somnar före mig. Så idag blir det bara slapp för våran del. Är bjuden på fest men har varken lusten, dricka eller någon riktig skjuts dit, går inga bussar heller. Blir nog att göra lite god mat och kolla några filmer brorsan hyrde igår. Myspys !

Måste tacka för en riktigt trevlig kväll igår iallafall ! Lyckades med grillningen till slut, och sen blev det vin, tjöt och Singstar ! Och tack för pratstunden Jossan :) <3

Ha en toppenlördag !

Fredag kväll

Har tillbringat dagen med att storstäda mitt rum, så nu är det rent och fiint :) Vinet ligger på kylning och om en stund kommer Johanna och Mia hit för lite förberedelser inför kvällen. Ska hem till Lois där det blir grillning och annat mys ! Hoppas på en trevlig kväll :)


Sunshine

Har suttit ute på älsklingens uteplats nu ett bra tag och solaat ! Jättehärligt väder ! Ska om en stund traska upp och spela lite tennis. Har massa energi som jag vill få ut :)

Var ju i parken igår och kollade på alla som skulle iväg till studentbalen, jättefina var dem allihopa ! Lite konstigt kändes det att det var ett helt år sedan vi stod på samma plats och var lika glada och förväntansfulla.

cyaaa.

Måndag

Sitter i sängen och ser på Dum och Dummare som går på tv. Inte riktigt min humor men fanns inte så mkt annat att se på. Man kan ju iallafall säga att dem inte är riktigt kloka ! hehe.

Imorgon är det bal för kungsbackaskolorna och då ska jag befinna mig i parken och kolla in de fina flickorna :) Kommer ihåg hur roligt vi hade förra året på våran bal ! Den kvällen/natten glömmer man aldrig <3


Marstrand

Hade en trevlig, varm ovch härlig dag på marstrand igår ! Fick lite solbränna på köpet också .. så går det när man glömmer solskydd :) Dagen på Marstrand bestod av Guidning på Carlstens fästning, lunch, besök på societitshuset och ytterligare en guide som berättade om Marstrands historia medans vi gick längs kajen. Mys var det och ont i fötterna hade man efteråt ! På vägen hem mötte vi ovädret med spöregn, men sen lättade det upp och när vi kom hem blev det grillning och förfest hemma hos Sophia, sedan krogen för några av oss. Tack för en trevlig kväll !

     

Torsdag

Varmt har det varit även denna dag. Men nu framåt eftermiddagen har åskan smugit sig fram och väntar på att regnet ska ösa ner ! Men verkar inte komma något ..

Har varit i skolan idag, till lunch .. sen blev det en lite sväng på Kungs, köpte ballerina och ett nytt nagellack ! Så nu lyser mina naglar i ljusrosa både på händerna och fötterna, naaajs !

Ska snart följa med älsk och hans mor en sväng till hans mormor och sen handla sånt som behövs i kylskåpet. Pannkakorna får vänta till senare :) 

Imorgon bär det iväg till Marstrand med klassen, eller halva typ .. sen blir det träffa vänneeer ! :D

Ha det toppenbraa !

Sommar !

Det blev en ny header igen, har suttit i solen och lekt lite på Picnik.com .. och fick fram denna enkla men somriga headern så det blev ett byte igen ! Men nu är jag nog färdig för ett tag iallafall ;)

Har inte gjort så mkt idag .. sjukt varmt är det, känns nästan som en chock för kroppen. Men är ändå härligt att sommaren är på G nu ! Tänker sitta på balkongen i solen hela dan :) Och Elin ligger på stolen bredvid ^^


Trööött

Fullt upp idag har det varit ! Efter en halv flitig dag i skolan fixade vi en sak på Kungs sen bar det iväg mot Göteborg och Götaplatsen, var riktigt härligt väder och har till och med fått lite bränna på näsan ! Fick till slut det jag var ute efter :) och lite till, en plånbok på Rea och tennisrack som John har fått för sig att vi ska börja med. Och upp till tennisbanan far vi efter lite mat och sånt. Och det var riktigt roligt ! Cyklade dit också så blev lite sån träning med. Härligt härligt, det lär vi fortsätta med :)

Imorgon kommer jag vara ledig för att fixa min praktikplats, wish me luck !

All alone



Är ensam i min grupp i skolan idag, Johanna B var sjuk igår och är det idag med, sen fick jag ett sms från Jessica när jag satt på bussen att hon inte heller mådde så bra. Så får jobba på ensam idag. Men måste ändå gå vid lunch så överlever nog de få timmarna. Johanna H och Diana är inte heller här så sällskap från dem får man ju inte. Seeegt !

Aja får la försöka jobba lite nu, ha en härlig tisdag !

Ny vecka, nya tag

Beslutsångest ..

Det är måndag men fick gjort lite i skolan iallafall. Saknade våran Johanna B i gruppen !



Haft mys med älsklingen idag, picknick och sedan gått slingan på 3 km .. men de har huggt ner massa träd i skogen så det är nästan ingenting kvar :( fyy, de gillar vi inte !

Blir nog sluta lite tidigare imon, har lite hemliga planer ;) hihi.


Change

Såhär blev det efter lite ändring :) Äntligen en speegel i rummet ! Vad tycks?


Sweet Sunday

Igår blev det myskväll med älsklingen och vaniljglass med varma hallon ! Såå mumsigt !
Blir nog bara slapp idag med, ska fixa lite på rummet :) lite förändringar på G.

Bulan har skaffat en ny kudde? (;


Tio Pepe + Chez

En kväll med flickorna blev det idag ! Först middag på Tio Pepe, sen en sväng hem till Lollo för att laga hennes byxor ^^ hihi. Efter det bar det iväg in till Göteborg och Chez Amis med Lollo, Frida och Emelie, Mycket trevlig kväll ! <3 Vill ha dig kvar i Sveerige !

God natt

Har haft en trevlig kväll med Miroi gänget och träffat underbaraste Lollo !! <3 men nu blir det varm choklad i min nya rosa mugg och sedan sova på min nya och förhoppningsvis skööna kudde ! <3



"Kick off"

Blir snart hämtad, sen bär det av till skolan och "Kick off" men alla goooa människor ! Partyyy !

Solo, Godis och Cougar Town

Sysselsättning under kvällen :) + Cougar Town 21:55 på 5an såklart !



Imorgon blir det sova, IKEA och sedan Kick off i skoolan ! Partyy :)

Guess im just not like you

Funderar igen .. fattar inte ..

Snart är de hemma igen, ska både bli skönt och tråkigt .. Har varit härligt att vara ensamma de här dagarna !
Har varit hemma från skolan idag men ska dit imon :) Längtar tills onsdag, då blir det klaassfest !

Älskar min John Berntsson <3 dig vet man vart man har !

Våååår !

Äntliiigen lite sol igen :D Så det lutar mot grillning igen ikväll ! Men för mig och älsklingen själva :) ska bli mys, kan nog sitta ute på balkongen med. Ska ner till Tempo om en stund och handla något som vi kan grilla. Börjar kurra i magen nu ..



Trevlig lördag

Sitter här nu med älsklingen i soffan, har städat lite efter kvällens rajtan tajtan .. Det blev grillning till slut ändå även fast det regnade litegrann. Men det gick fint :) Kvällen har även bestått av vänner som har kört moppe från Hyssna, kört fel, spelat spel, testat nya sommarcider (tipsar om Herrljunga +46 Fläder och rabarber) , och oväntat besök av underbara vänner <3

Tack för en trevlig kväll !


Funderar på att beställa ..


Design

Nu har jag äntligen fått till en ny header iallafall, behåller nog bakgrundsbilden .. har inte hittat någon annan som jag har tyckt om :) Vad tycker ni, duger den?

Äntligen är det fredag och jag är ledig idag ! Men lyckades ändå vakna hyfsat tidigt. Det blir så automatiskt när man går upp tidigt varje dag nästan. Jaja, ska snart iallafall sätta mig och äta lite frukost. Muuums ! Väntar på att älsklingen ska komma hit .. Imorse åkte våra päron iväg så nu är vi ensamma hemma ! Sjukt sköönt :) Så imorgon väntas det grill med vänner, om det blir hyfsat väder då ! håller tummarna.

Intervju

Eeeen dag kvar i skolan sen är jag ledig ! Längtar ! Slipper dessutom päron i helgen vilket ska bli rätt skönt faktiskt. Om vädret håller i sig blir det grill på lördag med, myyys !

Efter skolan idag åkte jag iväg till Göteborg för andra gången denna veckan. Vi i klassen har fått boka in en "träningsintervju" med 2 elever från Göteborgs universitet. Så dem har fått träna på att intervjua och vi på att bli intervjuade. Tyckte först detta skulle bli rätt jobbigt men det gick faktiskt riktigt bra, var ju såklart nervös men det kändes bra att få lite feedback om vad man kan göra bättre. Så nu är man lite mer förberedd inför de riktiga intervjuerna :)


god morgon tisdag

Sitter här och äter frukost till en solig utsikt ! Ska snart traska mig iväg till skolan, blev lite sovmorgon idag :) Senare på dagen bär det av till bilskolan på kurs .. får väl se hur detta gååår.

Ha en toppendag !

Ny design?

Funderar på att förnya bloggen lite med en mer vår/somrig design ..
Men kan inte bestämma vilken färgnyans jag ska satsa på, vad tycker ni?


Myskväll

Ja myskväll är det som står på schemat idag .. ska snart äta tacos/fajitas , blev en blandning av båda idag :) Senare blir det final i Körslaget och efter det blir det antagligen film, Shutter Island ! En riktigt myspys kväll <3


RSS 2.0