This is it

Tjotjooo, då var det lördag och känns som att denna dagen har gått jättefort. Vaknade hyfsat sent och sen har vi haft besök av min bror och hans familj. Fikade och tjötade och sånt. Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hit ! Så det blir myskväll idag. Kom förresten aldrig till Göteborg igår, men hade en mycket trevlig kväll hemma hos Johanna :) och sjuuukt kallt var det när man skulle åka hem. Uschusch !

Hoppas ni får en bra lördagskväll :)

Torsdag

Dont worry .. jag lever fortfarande ! Är på praktiken på dagarna och sen orkar man inte så mycket mer. Jo har varit med vänner igår och idag är jag hos min älskling <3 Men imorgon är planen utgång i Göteborg ! Men jag kan ju inte lova att vi kommer så långt .. men det hoppas jag :)

cyaaaa

Söndag

Då var det söndag igen .. och imorgon blir det tillbaka till praktiken efter att ha varit sjuk i en vecka. Men ska bli roligt !

Har haft en toppenhelg som började med en myskväll med älsklingen ! Och igår blev det massa ärenden under dagen och sedan åkte jag vidare hem till Annaa på inflyttningsfest. Trevligt var det och sedan blev jag hämtad av världens bästa Johanna :) Men kvällen tog inte slut där utan hamnade hos en kompis i Fjärås där partyt fortsatte ! En mycket rolig natt ! Idag har jag äntligen fått köpt mina vinterskor. Bild kommer senare !


FREDAG

Är tröööött på att vara sjuk nu ! Har varit fökyld hela veckan så har inte kunnat gå till praktiken vilket suger. Och det har inte gett sig än. Men nu sitter jag hemma och ser på Idool :) vilket är mys ! Och imorgon blir det att fixa lite ärenden och sedan hem till Anniii på inflyttningsfest,  Ska bli trevligt !


Nytt glittrigt partylack !


Äntligen fredag !

Fy vad dålig jag är på att uppdatera ! Har inte orkat efter jag har kommit hem från praktiken. Men idag är det fredag och det ska firas ! Imorgon får man äntligen sova ut. Men ikväll blir det bara hemmakväll med älsklingen. Men det är inte helt fel när man är trött. Men imorgon blir det att träffa vänner, får se vad vi hittar på !

Tisdag

Man känner att man inte är van vid att jobba 7,8 timmar om dagen. Är trött som ett as efter bara 2 dagar. Men man får ju inte riktigt den sömnen man behöver heller, är svårt att somna så tidigt. Så blir nog att ta en liten tupplur snart och sen kolla på tv resten av kvällen tills det är dags att sova igen. Trivs bra än så länge iallafall. Barnen är söta och snälla men såklart blir det lite sura och ledsna miner ibland ! Men det går över :) Imorgon får jag ett schema så blir lite varierade tider framöver.

Spontanshoppade lite igår när jag svänge runt med älsklingen på olika affärer. Han skulle kolla på tv och han hittade till slut den han ville ha till ett bra pris :) Och jag fick med mig rosa högtalare till laptopen med mig hem. Men de va billiga och sööööta !

Söndag

Snart är helgen slut och verkligheten kommer tillbaka. Imorgon börjar jag ju också på praktiken på förskolan ! Så det blir upp tidigt .. men det känns bra, är inte särskilt nervös. Har ju varit där en gång innan så är inte helt främmande iallafall !

Har haft en underbar helg med min älskling ! Först firade hans födelsedag och sen en trevlig kväll hemma hos hans bror :) älskar dig john berntsson <3

Älskling 21 år !

Grattis älskling på födelsedagen ! Älskar Dig <3


torsdag

Hejhopp, nu närmar sig klockan 12 slaget och då fyller min älskling 21 år ! Självklart är jag hemma hos honom och ska fira med lite mys på morgonen och ett litet paket :) Sen när han slutar praktiken blir det tårta och mer paket. Hoppas på en riktigt myspys dag.

Idag har jag spenderat dagen med underbara vänner ! Har gjort massa bus och sen blev det tacos hemma hos johanna ! En underbar dag helt enkelt =)


Tisdag

åååh efter en stund i stallet hos Fridas islandshästar och en liten ridtur så blev jag enormt sugen på att börja rida igen ! Synd bara att man inte har råd med det just nu. Men så fort jag får ett jobb ska jag banneme göra det ! Så roligt är det ju :)

Har haft en riktigt myspys dag även fast det har regnat som tuusan ! Jag, Johanna och Diana fick oss en liten ridtur och sen blev det fika i stallet. Sen ytterligare en fika hos mig med varm choklad för att värma oss. Och till sist blev det pizza hemma hos Frida och även Michael gjorde oss sällskap. En perfekt dag ! Imorgon väntar arbetsförmedlingen ..


Flyttat

Får väl slänga in ett inlägg nu när jag har tid. Har flyttat i helgen för älsklingen och hans mammi :) Så fullt upp har det varit men nu börjar det likna ett hem äntligen ! Men "vårat" rum är ju såklart mysigast ;) Men lite grejer ska köpas och fixas med innan det är färdigt !

Har träffat de underbara Johanna och Frida en stund idag och imorgon blir det stallet !

RSS 2.0