Snart !

Nu är det inte långt kvar, endast 2 dagar kvar tills älsklingen flyttar ifrån lilla Fjärås. Snart bor vi inte längre 2 minuter ifrån varandra. Tråkigt med samtidigt roligt ! Men kommer definitivt bli bättre på alla andra sätt. Vet att mamma också är lite sugen på att flytta dit. Även fast vi trivs väldigt bra här. Men det är inget att tänka på just nu under behandlingen iallafall.

Imorgon blir det lite ärenden med mamii. Prova peruk bland annat .. sen på kvällen blir det tjejmiddag hemma hos Frida och sedan utgåång ! :)

Onsdag

Nu är praktiken på G och fick lämnat in papper idag som ska godkännas, tar ca en vecka .. sen kan jag böörja :)
Resten av dagen har jag spenderat med maami ! Gjort lite ärenden, beställt nytt köksbord bland annat. Och fick med mig 2 ljuslyktor från Mio och 2 champagneglas från Second Hand affären för 10 kr styck. Inte dåligt !

 

Måndag

Då var det dags för måndag igen. Men denna dagen består av att vara med min Johanna och Frida ! Blir troligen en sväng till Göteborg eller Frölunda för lite shopping :) Sen får vi se vad som händer ! Men hoppas på en roolig dag iallafall.

Igår var jag och mammsen och hälsade på min bror och hans sambo och de underbara små flickorna ! Riktigt mys var det med smörgåstårta och sedan glass till efterrätt. Fick nog den godaste glassen jag har smakat någonsin. Italiensk glass med smak av mint och choklad. Mums :) Serafine heter glassen och finns att köpa på Willys, vet inte om den finns någon annanstans? Min bror kan ju vara lite lurig med det där eftersom han jobbar på Willys .. Så här ser den ut iallafall. Men detta är en youghurtglass, ifall man vill vara lite nyttigare :)


Kuddar !

Kuddar, kuddar, kuddar ! Det är ju något verkligen får en soffa eller säng att se mer inbjudande ut. Dessa underbara kuddar från Gripsholm blev jag förtjust i när jag praktiserade på Hemma butiken på Freeport. De finns i massa olika färger och mönster, men som ni ser så diggar jag de med stjärnor på mest ! Någon dag ska jag skaffa mig såna. De kostar runt 200 kr st på Hemma :)


Badrum

Hemma efter en liten sväng i Kba med mammsen, blev nya badrumsmattor till båda badrummen :) och lite annat smått .. vill bara ha ett nytt duschdraperi också ! Som ni kanske har märkt som har varit hemma hos mig det senaste så har det bruna försvunnit mer och mer och ersatts att svart och rooosa ! Är ju så roligt att göra om och inreda :) Vet inte varför men tycker det är extra kul i badrummet .. lägger upp en bild på hur det ser ut just nu !



Idol

Tydligen så har Alice hoppat av Idol och nu är hon ersatt med Minnah som åkte ut i fredags. Synd tycker jag för började tycka om Alice mer och mer :) Lägger in ett klipp från Alice uppträdande i fredags !


Torsdag

Usch vilket väder det är utee ! Storm och regn och imorse snöade det ju till och med, vad händer egentligen? Känner att jag kanske har köpt en för tunn vinterjacka. Inte särskilt smart kanske eftersom det troligen kommer bli en ännu värre vinter än förra året. Fyfy !

Har iallafall varit och besökt min framtida praktikplats. En förskola med barn som både lär sig Svenska och Engelska. Så kommer bli spännande att få prata Engelska varje dag men det går nog bra. Vet inte vilken dag jag börjar än men det blir nog snart :) Skoooj !


Tisdag

Känns som att man har spenderat hela dagen på Café Karma, 2 gånger blev det fika/mat där idag. Men goott är det ju :) Har även varit en sväng hos våran Johanna, en sväng i Göteborg och en stund hos lilla Sophia ! Mycket trevlig dag iallafall. Imorgon väntar arbetsförmedlingen och ytterligare en fika med vänner. Blir nog naajs :)

4 år <3

Klockan börjar bli sent och ska snart ta och sova. Men eftersom det faktiskt har blivit den 18e oktober nu så måste jag tillägga att det är min och älsklingens årsdag. 4 år har vi varit tillsammans nu. Det är ju faktiskt sjukt lång tid ! Vet inte vart tiden har tagit vägen men jag är otroligt glad att jag har träffat dig. Vi har varit med om sjukt mycket, ibland går det upp och ibland ner. Men vi vet alltid vart vi har varandra och att vi alltid finns där. Det betyder grymt mycket. Du är min bästa vän och världens finaste pojkvän ! Älskar dig <3


Idol

Ser på Idol som jag missade i fredags, om ni också gjorde det kan ni se avsnittet här !


Minns ..

Sitter och minns och tänkte dela med mig av lite gamla bilder på mig.

    
   

Ja tack, min kropp får gärna se ut så igen ..

The Last Song



Efter en dag med underbara flickor blev det att kolla på denna sjuuukt bra filmen.
Om du inte sett den gör det nuuu !


Göteborg

Jag har kommit fram till att jag skulle nog aldrig kunna bo i Göteborg. Det är gött på det sättet att det är bra kommunikationer och nära till allt. Men jag känner mig ändå inte som en storstadstjej på nåt sätt. Känner mig inte riktigt hemma där. Så mycket folk när man ska gå in i en affär bara för att köpa leggings lixom. Nej då är det bättre med lilla Kungsbacka. Där man hittar till allt och inte behöver känna sig osäker när man åker hem på kvällen/natten :) Men däremot är det ju alltid roligt att besöka den stoora staden ibland ! <3

Och idag har jag besökt min fina vän Anna  ! Alltid lika roligt att träffa dig <3

Imorgon blir det arbetsförmedlingen och sen vara med underbara och saknade vänner !


Ullared

Ullared får man ju aldrig nog av .. så det blev en tripp dit idag med några underbara flickor :) Fick köpt lite skit, bland annat handdukar, hårfärg, väska, en tunika och lite annat smått. Nöjd med mina inköp iallafall ! Och det är ju huvudsaken.

Igår fyllde älsklingens mamma år så blev lite presentöppning och en sväng in till Göteborg på shopping och sen en middag ute :) Mycket trevlig dag !

Mamma <3



Grattis till världens bästa mamma på födelsedagen <3


Onsdag

Arbetsförmedlingen är ju alltid lika roligt att besöka .. or not, och nu blir vi en mindre i gruppen också ! Och nästa vecka blir jag ensam där, fick ett eget special möte med Kentan, för jag är ju en specialperson tydligen. Jaja får la se hur det går. Imorgon har jag lite samtal att ringa iallafall. Just doo it :)

Resten av dagen spenderades med vänner. Mycket trevligt ! Nu sitter jag och väntar på älsklingen som jag saaknar mycket <3

Kom igen !

Orken är väl borta helt enkelt. Och konstanta påminnelser hjälper inte heller. Måste göra något nu. Komma underfund med vad jag vill göra. Det är viktigt.

Har varit ute och flängt hela dagen. Älsklingen har iallafall praktik på G och är glad för hans skull. Våra pärons födelsedagar närmar sig. Så present måste inhandlas. Typ imon .. aaah det är så sjukt svårt det där med presenter. Man vill ge något speciellt men slutar alltid med ingenting speciellt alls. Tröök. Men jag tänker ge det ett försök iallafall !


Seg !

Är lite halvt seg efter gårdagen .. hamnade hos en kompis som skulle fira sin födelsedag som är imon ! Så det blev lite god mat, alkohol, singstar och mycket trevligt sällskap :) Blev även en sväng på krogen senare på kvällen. En mycket rolig kväll helt enkelt ! Men idag blir det bara till att slappa och ta det lugnt. Göött det med :)

<3

Min saknade fina Diamant ! <3



Längtar !

Nu är det bokat och klart ! Blir Gran Canaria, San Augustin den 26:e Januari ! :D




RSS 2.0