21 år !

Taaaack för en underbar kväll igår med mina flickor ! Några gullungar saknades dock .. men kvällen blev bra ändå :) Många fina presenter och många skratt ! Ni är bäst <3 Och natten avslutades med mys med älsklingen, älskar dig !

  

Nu har precis släkten gått, blev ett litet kalas som vanligt. Men mycket trevligt ! Saknade min storebror och hans familj bara men de har ju precis fått en liten pojk ! Så nu är jag faster till 3 underbara barn :) Olivia, Linnea och William <3

  

Resten av kvällen ska spenderas med familjen och min älskling :) myspys <3

Längtar till Gran Canaria nu !


Slapp fredag

Hejhopp ! Nu är det äntligen fredag och är trött efter bara 2 arbetsdagar, men har varit lite dåligt med sömnen ..
Ikväll är det bara en slapp kväll, laddar inför imorgon då det blir tjejkväll hemma hos mig för att fira min 21 års dag ! Så har handlat mat, alkohol och sånt idag så nu är jag redo ! Imorgon ska städas litegrann och fixas och donas :) Så ser fram emot morgondagen !

Hoppas ni har en bra fredagskväll :)


Ikea

Har varit ledig idag så blev en liten tripp till IKEA med mammsen.  Fick med mig en ny fiiin plansch och en ram :) Blev mycket braa ! Och sen har jag städat litegrann, för vet inte om jag kommer hinna göra det innan lördag då det blir paaarty med girlsen för att fira mig ! Ska jobba imorgon och på fredag, roooligt ! :) 

En vecka kvar tills vi åker nu !


Tacoos

Det är så otroligt roligt att gå på ännu en jobbcoach, or not. Men roliga typer var det ju i min grupp iallafall. Alla över 40 också .. menmen. Nu är jag iallafall med min kära vänner. Senare ikväll blir det tacosmiddag hemma hos Emelie ! Yummiiie :)


Suuugen

Lite sugen på de här sööta burkarna från Hemma butiken ! Tuusan att man inte har flyttat hemifrån än. Men man kanske får köpa en ändå? I förebyggande syfte ;)


Smoothie !

Har inte gjort så mkt de senaste dagarna. Har inte varit på humör helt enkelt. Men igår tog jag mig ut till Kungsmässan och tog ett varv där. Passade även på att besöka en studievägledare och planera mina kommande studier. Och det gick ju bra :) Får se om man kommer iväg någonstans idag, men jag och mammsen har allt en liten plan iallafall. Och sen blir det ju fredagsmyyyys !
Imorgon väntar bowlingbanan på mig och Frida ;) Ska fira min underbara (gamla) vän Annaa som fyller 20 år ! <3

En sån här goding unnade jag mig igårkväll :) inte helt feel !


Fina nyheter från H&M !


Orkar inte mer

Sviken, förvirrad och helt enkelt upp och ner.


Lördag

Oooops det är visst snart en vecka sen jag uppdaterade. Har varit på helt andra tankar. Mycket som snurrar runt just nu, på måndag är det sista dagen på praktiken .. men har iallafall fått erbjudande om att komma tillbaka som vikarie när det behövs, och det tackar jag ju såklart inte nej till !

Blev en liten utgång igår med flickorna iallafall, förfest hemma hos Sophia :) Mycket trevligt !
Idag har jag bara slappat, kollat på "Center Stage - Turn it up" som var på tv när jag vaknade, har alltid gillat dansfilmer och detta är en av dem bästaa ! Så se den om ni inte gjort det :)

Hoppas ni får en härlig lördagskväll !

 

Söndag

Ungefär såhär såg Nyårsafton ut !











Tack för en mycket rolig kväll flickor ! Och tack älskling för att du tog hand om mig, du är världens bästa <3

Snart är det dags att sova, imorgon är det tillbaka till praktiken igen ! Men nu är det inte många dagar kvar :(

RSS 2.0