Lördagsmys

Seeeg som bara den är jag idag .. blev många goa drinkar igår ! Kvällen blev mycket lyckad. God mat och trevligt sällskap som vanligt :)

Idag blir det bra slapp och myskväll med älsklingen. Päronen ska iväg till Kungsbackakalaset så vi blir ensamma ett tag. Så ska laga lite god mat om en stund och sen blir det antagligen film, har en del på lager på datan :)

Här kommer bilder på det jag köpte på Gina igår. Den rosa klänningen hade jag på mig igår och fick många fina kommentarer om den :D


   

Party !

Idag smäller det ! Dags att fira nästa 20 åring, Sophia :) Det blir lokalfest med massa trevligt folk. Hoppas på en rolig kväll, vilket jag är ganska säker på att det kommer bli :)

Hann med en sväng på Kungs idag i ösregnet. Mycket folk var det som ville shoppa idag iallafall. Fick med mig massa fint från Gina .. 3 klädesplagg och en plånbok ! 3 av sakerna var på REA :) Och en rosa klännig blir det att inviga ikväll. Bilder på det jag har köpt kommer senare.



Ha en toppen fredag !

Yummie

Nya favoriten - Pasta Carbonara med gröna ärtor !


Slottskogen

Har haft några underbara timmar i Slottskogen idag med bästa annaa ! Varmt men mycket mys var det, och fick se sälar och pingviner meeed, sööta är dem :)

Ikväll blir det bara slapp, imorgon är det avslutning i skolan :( Suuuger, kommer sakna alla ! But life goes on .. hur vet jag inte men det får vi reda på imon. Hoppas Kentan kommer med några bra ideer. 

Cyaaa.


Congratulations

Grattis till världens underbaraste Sophia som fyller 20 år idag !


Solen skiner

Solen skiner och grillen är igång ! Ser fram emot en go sommarkväll som man inte haft på länge, hade dock varit mysigt med min älskling här. För ca 2 timmar sen åkte brorsdöttrarna hem efter övernattningen. Har varit grymt mysigt att ha fått ha dem ensamma här :) De är ju bara helt underbara !


Lördag

Bakis .. slapp man vara idag. Även fast jag fick i mig en del igår har jag lyckats slippa undan. Riktigt skönt ! Hade en riktigt rolig kväll igår, tack alla för att ni är så underbara människor och finns i mitt liv <3

Idag blir det nog bara en slappdag, orkar inte så mycket mer. Imorgon kommer mina älsklings brorsdöttrar hit på övernattning !

   

   


Fredag

Sitter hemma hos Johanna och har förberett inför kvällens bravader. Blir tjejmiddag/förfest och sedan utgång i Kungsbacka ! Taggad till max och hoppas på en lyckad kväll !



Torsdag

En ledig torsdag har jag njutit av idag .. sov ut riktigt länge imorse efter den trötta dagen igår. Hade inte sovit alls bra natten till igår så var som ett spöke. Men efter en energidricka och lite positivt tänkande blev det en trevlig kväll tillsammans med min annaaa ! Fick se hennes nya hem som var riktigt naajs :)

Idag har jag handlat hela dagen, först mat med mamma, sedan en sväng på Kungs med Diana och efter det mat till morgondagens partyy hos johanna ! Wiie längtar, kommer bli naajs :)


Onsdag

Godmorgon !

Sitter och äter frukost och ser ut över våran utsikt. Om en stund kommer Johanna och hämtar mig och älskling, får skjuts till Kba idag :) älskling ska hem till sin bror och Jag och Johanna ska till skolan en sväng. I eftermiddag ska jag träffa min saknade annaa som jag inte har träffat på ett bra tag. Ska bli mycket trevligt :)

Hoppas ni får en toppendag ! 

Äntligen !

har jag fått mina efterlängtade grå converse ! And I looove them :) Mammsen följde med som sällskap till Göteborg. Tog tåget in då det är Gothia Cup och antagligen jobbigt att få tag i parkering. Även mamma kom hem med ett par Converse, men en annan modell och med skinn istället för tyg. Fick även med mig en underbar sjal hem från Åhlens, och en födelsedagspresent. Men nu börjar det eka i plånboken så ingen mer shopping blir det på ett tag. Det är nog lika bra .. Tvättmaskinen har pajjat också så nu får jag släpa ner tvätt till älsklingen och låna deras maskin så jag får lite rena kläder ! Kan ju vara bra att ha.


Söndag

Idag har jag varit duktig, har städat mitt rum ! Dammsugit, dammat och moppat golvet :) Så nu är det skinande rent här. Ska snart gå ner till älsk, äta lite mat och sen drar vi vidare till hans bror för att hälsa på deras lilla kisse :) Dem är ju bara för söta när dem är så småå !

Hoppas ni också får en härlig söndag !

Ullared

Kom precis hem, ja det blev en tripp till ullared. Fick med oss lite smågrejer hem, men kom på en massa andra saker som jag också hade velat kolla på .. men vi blev så hungriga i slutet så det enda man tänkte på var att få komma ut och äta :P Menmen, blir väl fler vändor dit kan jag tänka mig. Här är iallafall det mesta av det jag köpte, köpte 2 presenter också med de kan ju inte vara med i bild såklart :)


FREDAG !

Äntligen fredag och idag är jag ledig ! Så det blir stranden om en liten stund med älsk och päronen. Ska bli gött, har inte solat på ett bra tag. Får se om det blir något dopp i havet med. Har bara badat i Lygnern 1 gång och där var det iallafall iskallt. Men det är ju inget ovanligt. Badade i pool hemma hos en kompis igår också. Riktigt gött var det :) hela dagen var underbar igår måste jag säga. Var med några vänner och passade även en lillasyster på 3 år. Riktigt goo är hon :) Tack för en mycket trevlig dag !

Hoppas på lite sämre väder imon så vi kan åka till Ullared :)

 


Torsdag

Sitter i skolan och inväntar lunchen, magen kurrar .. sedan blir det barnpassning med några vänner, skulle badat men vädret är ju inte det bästa så får la hoppas att det ändrar sig snart. Får se om jag hinner köpa mina skor sen, gråa converse är tydligen sällsynta i Kungsbacka så får ta en sväng till Göteborg.


Smyckeshörnan

Så här ser det ut i min smyckeshörna efter dagens shopping på IKEA :) Hyllan köpte jag där idag, trädet har jag fått i present och hängaren kommer från HEMMA butiken.

   

Ska snart ta mig en kall dusch, ska bli skönt i denna värmen. Men ska inte klaga .. sommar är ju ändå underbart. Senare på kvällen blir det grillning med älskling och päronen. Myspys !

Mer mer mer !

Roligt att det har trillat in lite kommentarer :) Gärna mer av det tack ! Är jätteroligt att läsa, även de små kommentarerna uppskattas.

Har varit halvkasst väder idag så blev en sväng till Kungsmässan, men köpte bara 2 baslinnen på Gina .. ett svart och ett vitt. Kollade dock på skor också, är inne på att köpa ett par converse. Hade velat ha ett par vita egentligen men nu när hösten kommer sen vill jag även kunna använda dem då. Så blir nog ett par svarta ändå.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen. Känns som det var evigheter sen man var där. Får äntligen träffa min underbara saknade vän också !

Ha en toppenkväll :)

Ikväll gäller det !

Ikväll klockan 18.00 får jag äntligen se den efterlängtade fortsättningen på Twilight :)


Kalas

Har varit på kalas idag. För lilla Vanessa som fyllde 3 och Nathalie som blev 7 år. Var ett tag sen man träffade dem så det var roligt, och dem växer ju så foort :) Lägger upp lite bilder från dagen, blev mest på Vanessa som vanligt, jag är ju ändå hennes gudmor eller fadder eller vad man säger nuförtiden.

   
  


Härliga Lördag

Efter mycket om och men om denna kvällen så är planerna äntligen klara, det blir hem till Sophia. Älsklingen ska med också :) Åker om ca en timme, hoppas på en trevlig kväll !

Eclipse

Biljetter bokade till Twilight Eclipse ! wiiie längtar :)


Last day

Sista kvällen ensamma .. imorgon kommer de hem igen. Ska bli skönt på ett sätt också, men har varit en underbar vecka :) Fick älsklingen till att se på Twilight igår, och han tyckte att den var helt okej ! Så nu ska vi se New moon och sen hoppas jag att han vill gå och se Eclipse med mig, för kan inte vänta mer snaart !



            Snygg ring från Lindex.se !


Like a wednesday



Seg dag idag, har färgat håret .. ska snart ta en tripp ner till affären och köpa lite gott sen blir det grillning med älsk ! <3

Senaste inköpen

   
  

fr vänster: Oversize t-shirt från Gina Tricot, Tunika från Gina Tricot, Svart tunika från CC, Vit volangtop från Kappahl och svart volangklänning från H&M.

Ledighet







Bilder från i lördags, badade med älsklingen och sedan grillade vi ! myys :) <3


Vart tog det fina vädret vägen? är sol men är typ stoorm ute .. är ledig fram tills nästa tisdag, så vill passa på att sola och gotta mig i solen så hoppas den kommer tillbaka snart. Ikväll ska jag och älsklingen äta tacos, ska bli riktigt gooott !




!!!!!

Vaknade för en stund sen och älsklingen ligger kvar och sover. Lite senare ska jag sätta mig på bussen till Kba där jag ska möta en vän. Får se vad vi hittar på, ska ta en sväng till CC iallafall och kolla in vad dem har på rean. Fast även fast det är rea får man änna hålla i pengarna innan dem försvinner. Farligt det där ordet rea .. det blir så lockande. 


Summernight



Tack för en trevlig kväll igår ! En perfekt sommarkväll ! Satt ute till halv 2 och lyssna på musik och tjöta, myspys ! :)

Snart ska jag och älsklingen traska upp till sjön o värmen och badaa ! om jag nu kommer i .. badkruka som jag är ..

Kisses and hugs !

 


Äntligen !



Redo för kvällen, nu får de komma !

Snart fredag !

Äntligen är det snart heelg ! Då ska det slappas och njutas till max !

Fick trevligt besök idag av min brors sambo och sööta O & L , världens underbaraste är dem ! Och L har blivit sjukt grym på att läsa :) Snart får de komma hit tycker jag.

Efter praktiken blev det en sväng till Sophia för att checka in hennes nya hem ! En mysig 1a som är sjukt fin och liiite avis blir man allt ! Imorgon åker päronen till grekland, då blir det lite trevligt hos mig på kvällen med vänner och grillning om det är fint väder, vilket jag hoppas :) Ska bli naaajs !


RSS 2.0