i dont know

Bara en sån där dag som man önskar att den inte existerade.
But it will always work out anyway, i hope.


Onsdag

Ser på ett helt sjukt program på Tv som handlar om brottssystemet i Thailand. Sjukt intressant men samtidigt hemskt när man får höra berättelser från bland annat folk från England som blir tagna för oskyldiga brott och får sitta i flera år ! Helt sjukt ..

Har haft besök av min lilla anna idag :) Roligt att du ville komma ! Måste se till att ses oftare.

Imorgon blir det arbetsförmedlingen och sen bakdag med vänner !

Söndagsmys !

Söndagsmys har det varit heela dagen idag. Har bara slappat och tagit det lugnt :) Lagat mat och bakat en äpplepaj som ska smakas på sen ! Yummie :)

Har varit fullt Party hela helgen ! I fredags var det förfest och utgång i Göteborg för att fira Cacy. Och igår blev det hem till en gammal klasskompis i Billdal för klassfest. Synd att det inte var så många som kom bara men kul hade vi iallafall ! Får göras oftare :)

Langar lite bilder från helgen !

fredags

  

lördags

   

FREDAG !

Jag vet inte hur, var, när men ikväll blir det banneme utgång i Göteeborg ! Och det händer ju inte ofta för oss .. men idag har vi ju en som fyller 20 år och det måste ju fiiiras !

Idag åker även mammsen iväg utomlands .. igeen ! Men hon förtjänar det med tanke på vad hon har framför sig. Men inatt bokade även jag och älsklingen våran resa till Gran Canaria. Åker den 26e Januari om det blir som planerat :) wihoo.

Ha en toppen Fredag !

22 september

Denna dagen hade vi 2 födelsedagsbarn ! Först min lilla broooor som fyllde 18 och sen en vään som heter Maria som fyllde 20 :) Grattis till er bååda !  Hoppas ni har haft en bra dag :)

Efter att jag spenderat en stund med underbara vänner så mötte jag upp mammsen. Lillebroorsan skulle ha kompisar hemma så vi fick hålla oss borta så vi bestämde oss för att åka till IKEA. Fick köpt litegrann som vanligt, bland annat en ny tvättkorg till mig :)

Imorgon blir det släktkalas för brorsan så under dagen ska det bakas tårtaa ! Får hoppas den blir good :)


Snart slut

Nu är det bara 2 timmar kvar på våran underbara vecka här i lägenheten helt ensamma .. om man räknar bort lille Gizmo då. Har varit helt sjukt skönt att få vara här och kommer bli tråkigt att komma hem igen, man längtar hem lite med men man längtar ännu mer tills jag och älsklingen får något eget. Känns som att det är vi som bor här nu. Men så är det ju tyvärr inte. Ska fixa det sista i lägenheten snart så det ser bra ut när dem kommer hem .. sen kommer mamma och hämtar oss :( 



<3

Tack för en toppen kväll/natt igår tillsammans med underbara flickor !

    

Dagens roligaste


Höstens vill ha ..

Från Gina Tricot :)




Tisdag

Valet närmar sig och har lite smått panik på vad man ska rösta på .. men kommer nog fram till nåt bra till slut, annars får man väl helt enkelt rösta blankt.

Det är sjukt skönt att vara ensam med älsklingen ! Man känner verkligen en längtan efter att flytta hemifrån. Har ju varit ensamma förut när päronen har varit borta, men det är inte samma sak att vara "hemma" som att vara här.

Ska om en stund dra oss bort till Kungs och fixa lite grejer i det härliga vädret ! Synd att det inte är lika fint som igår ..


Gizmo gillar att leka i handfatet !


Be positive

Be positive .. men det är fan inte lätt. Tack för att jag har underbara vänner som kom och hälsade på mig igår, betyder mycket att ni finns ska ni veta <3

Från och med imorgon och en vecka framåt ska iallafall jag och älsk bo i Kungsbacka. Ska vara kattvakt åt älsklingens bror och hans flickvän. Gizmo är bara kattunge än så länge och vet inte riktigt vem det är som bestämmer så vi ska försöka lära han lite vett. Får se hur det går. Söööt är han iallafall !


.

Två tumörer, ingen operation, bara cellgifter. Kommer inte bli lätt framöver. Orkar inte ens tänka på det.

Lite kärlek

Känns som att jag börjar bli sjuk ... men vill inteeee ! Jag brukar lyckas med att klara mig undan när alla andra börjar snörvla, men tydligen inte denna gången. Beställde bilder för några dagar sen och nu har dem kommit :D Så imorgon blir det att uppdatera mitt collage som hänger på väggen :) Känner att det börjar bli lite för gamla bilder som hänger där. Sen ska jag träffa min underbara vän annaa ! Tänka sig att vi har lyckats hålla ihop så länge :) Hoppas att det blir mååånga år till ! Du betyder mycket min vän <3


IDOL 2010

Nu gäller det ! :D


Söndag

Vet inte vad jag ska skriva om gårdagen förutom att det var mycket fläng fram och tillbaka men hade en mycket rolig kväll/natt ! Har ju världens goaste vänner :) Kom hem klockan 5 på morgonen men var ju så klart inte trött så klockan hann bli lite mer innan jag kunde somna. Solen började ju gå upp då med så den lös in genom mitt fönster. Och jag som verkligen måste ha det mörkt för att kunna somna ! Har tyvärr inga bilder från gårdagen för hittade inte min kamera när vi skulle åka. Lite tråkigt faktiskt .. men nu är den återfunnen iallafall :)

Äntligen kommer mitt gamla favorit band ut med ett nytt album ! Bättre sent än aldrig.


Grillkväll

Då var det lördag igen ! Har varit ute på en shoppingtur idag med mammsen, fick köpt mig en vinterjacka och en tunika :) mycket nööjd ! Och gick förbi Bokia på Kungsmässan där "Blondinbella" hade signering av sin bok Egoboost !

Men snart dyker min vän Johanna upp för lite styling och sen bär det av till en annan vän som har grillkväll/förfest. Ska blir trevligt :) Sen får vi se vart kvällen för oss ..

Torsdag

Blev en sväng in till Kba idag med älsklingen ! Satt i solen vid bryggan en stund och sedan fikade på Karma <3

 

En riktig söööting !

Någon dag ska jag ha mig en sån här söööt filur !


RSS 2.0