Måndag

Ny vecka, nya tag .. efter praktiken idag blev det återigen en sväng till Liseberg för att se på Lotta :) Varmt men trevligt var det ! Tack för ett trevligt sällskap. Imorgon har jag och J ett uppdrag. Får hoppas det blir bra ;)

Nu ska jag se kvällens andra avsnitt av SATC sen ska jag sooova !


Midsommarhelgen

Här kommer lite bilder från helgen :)

  
 

God morgon söndag

Sista dagen av helgen och jag tänker njuuta ! Fint väder är det så lutar mot en sväng till lygnern :)

Midsommar blev helt underbart ! Även igår firade vi lite med grillning hos älsklingens kusin. Mycket trevligt var det !

Lite bilder från helgen kommer senare :)


Midsommar !

Först och främst måste jag säga att jag hade en mycket mysig kväll igår med min sööta Sophia ! Slappade bara hemma hos mig, tjötade och hade det mys. Me likeee <3

Idag är det Midsommarafton ! Har gjort mig iordning så nu fattas bara att gå ut och plocka lite blommor och göra en midsommarkrans. Inte för att jag måååste ha en men det är roligt att göra :) Klädseln är kanske inte så jättesomrig, har en svart volangklänning som jag fick häromdagen från H&M, och en vit bolero till iallafall som kanske är lite mer somrig.

Dagen ska spenderas tillsammans med mamma, daniel, älskling, hans mamma, moster och mormor. Ska först ta en sväng till Tjolöholm och deras midsommarfirande, sen blir det massa god mat hemma hos älsk. På kvällen bär det troligen hem till en kompis som har fest. Hoppas på en lyckad dag.

Hoppas ni alla får en underbar midsommar !

Onsdag

Tredje dagen avklarad på praktiken ! Trivs grymt bra och roligt är det, ont i fötterna får man dock mot slutet av dagen. Har aldrig sett mig själv som personen som skulle kunna stå i en kassa men nu gör jag det, och trivs med det :) Efter imorgon blir det helg eftersom det är midsommar på fredag ! Då blir det en trevlig dag med familjen och på kvällen bär det av någon annanstans som inte är bestämt än, men nååt blir det :)


bad bad bad ..

Dålig uppdatering de senaste dagarna jag vet .. har inte haft något skrivhumör helt enkelt. Kan berätta lite om vad som har hänt i helgen. I fredags klippte jag mig, ÄNTLIGEN ! Har inte gjort så mkt förändring men är riktigt skönt att bli av med de slitna topparna. På kvällen hamnade jag hos ett födelsedagsbarn som hade förfest. Hade mycket trevligt men åkte hem när alla skulle ut på krogen. Kände inte för att gå ut helt enkelt.

Igår städade jag och älsk hos mig litegrann, sen blev det myskväll med lite gott att smaska på och så såg vi filmen AVATAR :) Vet att jag är lite efter men har inte haft tid innan. Men den var faktiskt riktigt bra, brukar inte gilla sånna filmer annars.

Idag blir det nog bara en slappdag, kanske lite tennis eller nåt sen om vi orkar. Men måste lägga mig tidigt. Imorgon är det praktik som gäller och på kvällen blir det Lotta På Liseberg ! wohoo.


elin söötar sig :)


Torsdag

Sitter i soffan hemma hos älsk och ser på Kniven mot strupen. Har bara haft en slappdag idag och kollat på tv, myst och lagat Spaghetti Carbonara och sedan ätit vaniljglass med hemmagjord chokladsås, riktigt mumsigt.
Imorgon ska jag klippa mig efter skolan, ska blir riktigt skönt !

Har inga planer för helgen än så länge, får se vad som händer.

Excited

Jag har fått praktik .. på HEMMA butiken på Freeport. Börjar  på måndag och är sedan där i 2 veckor sen får vi se om det blir mer. Jobbar 10-17. Blev helt chockad när hon ringde idag för väntade på samtal från Coop. Så var typ helt skakis sen för blev så glad och ringde katarina, våran lärare och hon blev ännu mer glad så blev helt snurrigt där ett tag. Den största anledningen att dem tog emot mig var att dem behöver en extraarbetare i höst. Och det känns ju kul att man iallafall kan få en chans till något om allting går bra och så. Aaah spännande !

Ska framkalla lite bilder nu på extrafilm, man får framkalla hur många bilder man vill helt gratis, man betalar bara för frakten och det är sista dagen idag. Så ska passa på :) Sen blir det jordgubbar och promenad.

Myspys

Då var första dagen på denna veckan över. Har varit i skolan, lunchat, gått på Kungs, fikat, vart på ICA Maxi, hos Jasmine och sedan hem till mig med Johanna och Mia ! Det blev manikyr, frisör, film (föräldrafällan) och en liten promenad :) En mycket trevlig dag och mysig kväll !

Imorgon blir det skola igen sen får vi se vad som händer.


Lördag

Har precis gjort oss iordning och ätit middag. Om en stund kommer älsklingens bror och hämtar oss. Blir en kväll med dem och några till idag. Trevligt trevligt !

Fredagen bestod av mys för mig och älsk, mumsade på lite gott och såg på 2012. En bra film det där !

Ha en superduperlördag !

Dagens bästa

Grymt begåvad kille !


Onsdag

Har haft fullt upp idag. Har besökt ett ställe som jag är intresserad av att praktisera på, älsklingen var med mig och har själv lämnat ut CV till olika ställen i Kungsbacka. Så har farit runt hela dagen. Hann åka hem och vila en stund sen blev det att åka tillbaka med våra päron och gå en sväng på Kungs och sedan handla mat. Sen har vi bara packat upp och ätit potatisbullar som för övrigt var sjukt längsen jag åt och det var riktigt gott :) Och nu sitter jag här, helt slut i benen men ganska pigg annars. Ska inte till skolan imon så kan sova ut länge, ska bli skönt :)

Imorgon är restaurangen The Square i Kungsbacka med i tv programmet Kniven mot strupen. Missa inte det ! Tycker det är rätt roligt att se, är ju ändå våran gamla servering och barkunskaps lärare som är med. Synd att programmen ska vara så fejkade bara. Min lärare ansökte mest för att han skulle få lite nya grejer tydligen fick jag höra. Och att programledaren överdrev ganska mycket för att de ska verka som att dem är jättedåliga i restaurangen, fast dem är inte det egentligen. Menmen, ska bli kul att se iallafall.


Jens 35 år !

Idag fyller storebrorsan år, hela 35 år ! Snacka om ålderskillnad mellan oss, bara 15 år :P Kommer fortfarande ihåg när jag träffade han första gången. Jag var livrädd och gömde mig under ett bord när han skulle ge mig en docka han hade köpt till mig. Önskat att man hade haft fler chansen att träffa den delen av familjen mer. Nu när det annorlunda. Men han betyder mycket för mig nu och även hans familj.

Så idag blir det att äta på Esters tillsammans med dem och mamma och älsklingen följer med också :) Ska bli mys ! Får träffa mina små söta brors döttrar också !


Omtumlande

Kom hem från min älskade vän för en stund sen. Har haft en trevlig kväll med grillning och trevligt sällskap. Har även haft en trevlig men lite omtumlande dag i Kungälv. Har nog en del att fundera på, men jag ska inte grubbla för mycket som han sa. Yeye .. ska nog sova snart är riktigt trött efter dagens äventyr. Imorgon är en ny dag.

Millisen 20 år !

Har varit vid havet idag, riktigt härligt var det ! Badade dock inte för det var sveeenkallt. Men fick solat lite iallafall så är lite röd nu. As usual ! Om ca en timme kommer Sophia hit, då ska vi fixa lite och förfesta och sen dra vidare till Millisen som fyller 20 år. Grattis grattis ! Så det blir Party idag, de gillar vi !

Ha en toppenlördag !

Bilder från studenten på Lindälv i Kungsbacka igår.






Student

God morgon !

Håller på och gör mig iordning för fullt. Idag är det student för kungsbacka som gäller ! Ska fira min syssling och även gratta ett par kompisar från HR. Toppenväder är det och är lite nostalgisk över att det faktiskt är ett år sedan vi tog studenten. Så sjukt roligt hade man den dagen och vill göra om det igen ! Så njut av dagen och ta det lugnt med alkoholen ;) 


Helt slut

Är sjukt trött efter dagens aktiviter. Hade Kungälvarna på besök idag och blev lite brännboll och sånt, sjukt varmt har det varit med och kände att jag hade lite fel klädval. Menmen, har köpt mig ett har shorts idag. Ägde faktiskt inte några innan, jag känner mig inte som en shortsmänniska men tror att det kan vara bra att ha på sommarn. Så får väl lära mig trivas i det :) 

Känner för att att gå på bio någon dag .. någon som är sugen på att joina?


Tiden går fort

Tisdagen är snart överstökad och tycker att tiden går riktigt fort. Härligt väder har det blivit nu igen så har inget att klaga på ! Är på praktikplatsjakt i skolan nu, går la sådär .. jag är dålig på att ta tag i såna saker. Men det kommer väl. Någon gång måste man ju, vet ungefär vad jag vill göra iallafall.

Imorgon blir det en förhoppningsvis trevlig dag tillsammans med Kungälvsgänget. Ska spela brännboll, grilla och lite sånt :)

Fick mina pengar idag så blev en sväng på Kungsmässan för att handla in lite saker som jag behövde typ leggings, hårfärg och mascara. Men blev även en blus från Gina Tricot som följde med mig hem ! :)



RSS 2.0